Schuimkoppenrace 26/27 mrt 2011

UITNODIGING "Schuimkoppenrace" 26 en 27 maart 2011

Beste Sailing Kids relatie,

 

"De zeilen staan strak, buiswater striemt over het voordek, verbeten gezichten loeren op de directe concurrent: alles hangt nu af van het succesvol verlopen van de volgende overstag... staat iedereen op scherp?"

 

Het vaarseizoen staat weer voor de deur en start met een bijzonder zeilspektakel. Op het Ketel- en IJsselmeer wordt vanuit Hanzestad Kampen de "Schuimkoppenrace" gehouden. Een spannend duel tussen stoere bruine vloot schepen. Met recht is dit de meest spannende en gezelligste zeilrace op de Hollandse wateren.

 

 

Sailing Kids wil u in de gelegenheid stellen om     mee te varen met deze race. Met het schip "De Meridiaan" neemt Sailing Kids deel aan de wedstrijden. De wedstrijden bestaan naast de race uit extra onderdelen zoals een man-over-boord manoeuvre, de ankerstart en de snelste tijd waarin het zeil wordt gezet.

 

Met uw deelname bent u verzekerd van een fantastische ervaring die u nog lang kunt koesteren. Zodra u aan boord stapt, bent u los van de dagelijkse drukte en heeft u de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer te genieten, te netwerken en of mee te helpen met het hijsen van de zeilen. Beneden deks kunt u genieten van alle faciliteiten in de kombuis. Naast alle voordelen steunt u tegelijkertijd de Stichting en maakt u het mogelijk dat weer een aantal ernstig zieke kinderen met hun familie een onvergetelijke vakantie beleeft.

 

De Schuimkoppenrace vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 maart a.s. Sailing Kids biedt u de mogelijkheid om met 2 personen voor 500 Euro per dag deel te nemen en daarmee de Stichting te steunen. Met minimaal 4 en maximaal 25 deelnemers kan vanuit de vertrekhaven Kampen worden uitgevaren.

 

Beleef het mee met Sailing Kids en meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

 

Vanzelfsprekend kunt u voor meer informatie altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

U bevindt zich hier: Home Sponsors Schuimkoppenrace 26/27 mrt 2011