Eerste Tocht 2011 Maandag van start

 

Maandag vertrek de Vrijheid voor de eerste Sailing Kids reis van dit jubileum seizoen
met 6 gezinnen, met 15 kinderen (van 2,5 jaar tot bijna 18 jaar). De Sailing Kids Crew bestaat uit 6 koppen plus schipper Nico en matroos Maren. Nog 2 nachtjes slapen en dan vertrekken ze. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Op facebook elke dag een verslag, foto´s en meer.

Dus wil je je familie volgen, dan kan dat op deze website ! en op facebook
Volg de tocht op deze site en op Facebook; Iedere dag een impressie!!

http://www.facebook.com/sailingkids

Als u wil weten waar de Vrijheid op dit moment is kijk dan even op de navolgende link (die opent in een nieuw window).
Weer Verwachting:
zondag 01 tot en met zaterdag 07 mei 2011

Vandaag en morgen: Zonnig

Vandaag is het zonnig. De maximumtemperatuur ligt tussen 13 graden op de Waddeneilanden en lokaal 20 graden in het zuidwesten van het land. De oost- tot noordoostenwind is matig tot vrij krachtig, kracht 4 tot 5 en langs de kust vrij krachtig tot krachtig, 5 tot 6. De wind is daarbij boven land vlagerig.

Komende nacht verloopt grotendeels helder en bij een zwakke tot matige, langs de kust vrij krachtige noordoostenwind koelt het af naar waarden van ongeveer 3 graden in het oosten en noordoosten tot 9 graden in het zuidwesten. Plaatselijk vriest het aan de grond.

Morgen begint de dag weer zonnig maar in de middag ontstaan enkele stapelwolken, het blijft zo goed als droog. Bij een vrij krachtige noordoostenwind wordt het in de middag 11 graden op de Wadden tot 17 graden in het zuiden van het land. (Bron: KNMI)

Vooruitzichten
Perioden met zon en droog. Geleidelijke stijging van de temperatuur.

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Vaartochten Eerste Tocht 2011 Maandag van start