Uitreiking Dame Award

Dame Award

Op dinsdag 15 november heeft de Stichting Sailing Kids, vertegenwoordigd door oprichter Ruud Stam en vice-voorzitter Annelies Blom in de Amsterdam Rai de prestigieuze Dame Award in ontvangst mogen nemen uit handen van Dhr. Theo Lingmont, directeur internationale beurzen van de RAI.
Aan de prijs is een cheque verbonden van € 19.950.
Dit bedrag werd ook nog spontaan aangevuld tot het mooie ronde bedrag van € 20.000 door Martin H. Redmayne, chairman van de superyacht group. Nicolette Hoekmeijer heeft namens Sailing Kids een inspirerende toespraak gehouden in het engels voor een internationaal publiek van captains of industry, designers en zakenmensen, dit ondersteund met een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte visuele presentatie. En daarmee heeft Sailing Kids een prachtig visitekaartje achtergelaten op dit internationale podium. Bijzondere dank gaat uit naar Elien Groot, Henk Hof en Theo Bakker voor het indienen van de aanvraag.
>BEKIJK HIER DE FOTO'S<

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Nieuws Uitreiking Dame Award