Sailing Kids op de HISWA - verslag

Hiswa

Ook dit jaar was Sailing Kids weer present op de Hiswa om ons verhaal te vertellen en iedereen de gelegenheid te geven kennis te maken met de stichting en haar medewerkers. Het leek dit jaar wat rustiger dan voorgaande jaren op de Hiswa, wellicht dat de economische tegenwind daarin een rol heeft gespeeld. Ondanks dat waren er weer veel bijzondere en leuke activiteiten te zien èn te doen op deze beurs. De Stichting Sailing Kids kijkt in elk geval terug op een geslaagd evenement dankzij de goede samenwerking en inzet van onze toegewijde vrijwilligers (Nico!) en de warme belangstelling van de diverse bezoekers voor onze stand.
Wij kijken in elk geval uit naar de Hiswa van volgend jaar en bedanken de organisatie van de Hiswa voor het belangeloos aan ons beschikbaar stellen van de standruimte.

 

hiswa2

 

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Nieuws Sailing Kids op de HISWA - verslag