Uitnodiging Sinterklaas Intocht 2012

watersjoelen2

Hierbij willen we jullie van harte uitnodigen om de nu al bijna traditionele feestelijke Sinterklaas intocht op 17 november 2012 met ons mee te vieren aan boord van de Vrijheid in Harderwijk. Voor de jeugd een speciale belevenis en voor de ouders een gezellig samenzijn. We varen met de Vrijheid de haven uit, het schip van Sinterklaas tegemoet. Zo word de Goedheiligman op passende wijze welkom geheten en dat belooft weer een mooi spektakel te worden, daar zorgen de aanwezige zwarte pieten wel voor!

Tijd en Plaats:
Om 10.00 uur aanwezig zijn aan boord van de Vrijheid aan de havendijk te Harderwijk. Sinterklaas wordt verwacht tussen 11.00 en 12.00 uur.
Aanmelden: Geef je vóór 10 november 2011 op via e-mail bij ons secretariaat: info(apestaartje)sailingkids.eu

NB.: We zoeken voor deze dag nog enkele vrijwilligers, die mee willen helpen met de catering. Dus heb je tijd en zin, geef je dan op bij Albertine, e-mail: info(apestaartje)sailingkids.eu Onder vermelding van: "Catering Sinterklaas"

*Voor (apestaartje) het juiste teken invullen a.u.b.

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Nieuws Uitnodiging Sinterklaas Intocht 2012