Verslag gezinstocht juli 2013

Verslag Sailing Kids gezinstocht 22 t/m 27 juli 2013

Ons is gevraagd om onze belevingen van de Sailingkids week op papier te zetten. Ik zal "ons" eerst even kort voorstellen. We zijn een gezin bestaande uit 2 mama's en 3 kinderen. Jelle 14, Mees 11 en Annelot van 7 jaar oud.
Twee van onze kinderen hebben een behoorlijke rugzak op medisch gebied. Op 22 juli werden we om 13:00 uur verwacht in de haven van Enkhuizen. Het was stralend weer en we hadden er zin in. Eerlijk gezegd wel met een spannend gevoel want we gingen een week op een boot met 5 andere onbekende gezinnen! Bij aankomst werden we hartelijk welkom geheten door de vrijwilligers en nadat de hutten waren verdeeld gingen we genieten van een heerlijke lunch. Er stond niet veel wind maar zijn richting Stavoren gevaren. Daar zijn we aan gemeerd. Voor de gene die dat wilde die konden een verfrissende duik nemen in het water. Kinderen en volwassen hadden de grootste lol om van de toch wel hoge boot af te springen.

Klik hier om het hele verslag als pdf te lezen!

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Vaartochten Verslag gezinstocht juli 2013