Inspirerende Ambassadeursdag!

bladt charity

Op 22 februari heeft Sailing Kids haar eerste echte Ambassadeursdag gehouden. Uit het hele land waren de ambassadeurs vertegenwoordigd. Na een korte introductie van de nieuwe bestuursleden is er een algemene brainstorm ronde gehouden om te inventariseren wat er voor ideeën leven en hoe we die het komende seizoen kunnen omzetten in leuke projecten om zo de naamsbekendheid van Sailing Kids te vergroten en zo meer donateurs voor de stichting te interesseren en ons ook willen helpen met het verwezenlijken van ons doel: Het realiseren van gratis zeilvakanties voor chronisch zieke kinderen.

Hierbij het overzicht van de huidige ambassadeurs per 01-03-2014. Op de kaart zijn nog een paar provincies niet- of onder vertegenwoordigd. Wil je je ook graag inzetten voor Sailing Kids als Ambassadeur, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je motivatie aan de voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Nieuws Inspirerende Ambassadeursdag!