12-17 februari: Beurs Boot Holland!

boothollandNet als vorig jaar staan we ook dit jaar weer op de beurs Boot Holland, dè aftrap van het watersport seizoen. We hebben deze stand net als voorgaande jaren gratis aangeboden gekregen van de directie van Boot Holland, waarvoor we hen zeer erkentelijk zijn. Het is een leuke, overzichtelijke beurs met veel gelegenheid tot een gezellig praatje. Dus als je in buurt bent, kom dan ook even langs. De beurs Boot Holland vind plaats van 12 t/m 17 februari 2016.

Oproep: om onze stand de hele week bezet te houden zoeken we nog vrijwilligers, die het leuk vinden om Sailing Kids te vertegenwoordigen tijdens dit leuke evenement. Meld je aan bij Nico door via deze link een mail te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Nieuws 12-17 februari: Beurs Boot Holland!