Geveke Bouw steunt SK structureel

Geveke BouwGeveke Bouw & Ontwikkeling steunt Sailing Kids met een jaarlijkse financiële bijdrage. Wij zijn erg blij met deze steun en de samenwerking met Geveke.

“Toen ik over de activiteiten – maar vooral de raison d'être – van Sailing Kids hoorde, heeft dat grote indruk bij mij achtergelaten”, aldus Harry Leggedoor, directeur van Geveke Bouw & Ontwikkeling.

Geveke Bouw & Ontwikkeling ontwikkelt voor iedereen! Het ontwerpen en realiseren van zowel prachtige gebouwen als ook de ontwikkeling van een enkele woning tot en met prachtige geheel nieuwe wijken. De vele dromen die wij hebben kunnen verwezenlijken voor zowel particuliere als bedrijfsmatige opdrachtgevers.
Ontwikkelen kan alleen door eerst goed te luisteren. Goed luisteren wat mensen willen en dat vervolgens gewoon bouwen. Door te luisteren maar zeker ook door te bouwen helpt Geveke actief de doelen van Sailing Kids te bereiken.
Tijdens een etentje kwam Harry met Sailing Kids in aanraking. Hij beseft hoeveel je kunt betekenen voor gezinnen die door ziekte zijn getroffen. Ook in het noorden is er water en Harry is dan ook regelmatig te vinden bij “de blauwe stad”. Hij weet hoe rustgevend en heilzaam water kan zijn. Om met de schipper te spreken “het schip doet het werk en wij helpen daar een beetje bij”.
U kunt Geveke Bouw & Ontwikkeling vinden via de website.

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Nieuws Geveke Bouw steunt SK structureel