Maik Koster

Maik Koster
  • Maik Koster
  • Positie: Voorzitter
  • Website: http://www.sailingkids.eu
  • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Email

Maik Koster: 43 jaar, woont samen met Natalina Cammarata en heeft 2 zoons, David en Pepijn. Woont deels in Woerden en Rotterdam. Maik: "Zeer jong is mij de liefde voor sporten en buiten spelen bijgebracht. Na een sportopleiding (CIOS), verpleegkundige opleiding, Anesthesieopleiding, management opleiding en bestuurskundige opleiding ben ik nog steeds een jongen die graag buiten speelt. Het spelen is gecultiveerd in hardlopen. Dat doe ik veel, ver en heel graag".

"Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als manager in het Sophia Kinderziekenhuis, onderdeel  van het Erasmus MC. De visie van het Sophia is dat de patient en zijn of haar familie onderdeel zijn van het van behandelteam. We geloven in de kracht van “SamenZorg”. SamenZorg is zorgen met elkaar. Dat betekent dat wij als zorgprofessionals de patient en familie met respect, waardigheid en empathisch vermogen moeten behandelen".

"Sailing Kids is bij uitstek een organisatie die zich op een positieve, empatische manier inzet voor kinderen die kwetsbaar zijn.  Afgelopen seizoen mocht ik met één van de bikkeltochten. Het plezier dat kinderen hebben tijdens het zeilen gaf me een ongelofelijke kick. Je kunt zeggen:  ik was door het Sailingkids virus besmet en besloot me actief in te gaan zetten voor de organisatie".  

Overige bestuursleden
U bevindt zich hier: Home Organisatie Maik Koster