Rob van den Heuvel

  • Rob van den Heuvel
  • Positie: Coördinator sponsoring
  • Website: http://www.sailingkids.eu
  • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Email

 

Ahoy, Mijn naam is Rob van den Heuvel, getrouwd en vader van twee kinderen.  

In 2014 werd bij onze dochter, die na jaren van kwakkelen, ziekenhuis in en ziekenhuis uit, de ziekte van Hodgkin (Lymfeklier kanker) geconstateerd.  Iets wat je als ouders helemaal niet wilt horen. 

Wat na zo’n diagnose volgt is een stroomversnelling van emoties, dagen in ziekenhuizen met ontelbare onderzoeken en vervelende chemokuren. Kortom een situatie die een weerslag heeft op het hele gezin. Kortom je hele wereld op zijn kop. 

Maar het uiteindelijk resultaat van alle behandelingen tot op heden mag er zijn, ze heeft weer een flinke kop met krullen en weer overal zin in, maar nog steeds niet de oude. In 2015 werd zij door het behandelend team van het Sophia Kinderziekenhuis aangemeld bij Sailing Kids om er even tussen uit te gaan en een zeilreis over het IJsselmeer en Waddenzee te maken. 

Door de zeilreis die onze dochter met Sailing Kids heeft gemaakt aan boord van de “Vrijheid”, heeft een onuitwisbare indruk op haar maar ook op ons achtergelaten. Hier heeft zij geweldig van genoten. Het zelf zeilen en meehelpen aan boord geweldig vond ze dat, maar ook als de vermoeidheid door de ziekte toesloeg en zij niet aan iedere activiteit kon deelnemen, had iedereen hier begrip voor. 

Doordat zij tijdens deze zeilreis van huis was, hebben wij als ouders een week niet achter haar aan hoeven rennen, en hierdoor wat meer tijd aan onze zoon kunnen besteden, want het evenredig verdelen van aandacht tussen je kinderen schiet er in zo’n situatie ook bij in. 

Na deze zeilreis was Sailing Kids thuis nog steeds het gesprek van de dag. Maar ook natuurlijk het contact met de “scheepsmaten” van deze reis, via alle mogelijke vormen van de sociale media. 

Tot op de dag van vandaag komt Sailing Kids bij ons thuis nog telkens ter sprake, alleen nu meer door mij. De reden hiervan is dat ik mij in wil zetten om deze fantastische stichting te helpen, om ook in de toekomst nog vele malen met zieke kinderen uit te kunnen varen. 

Overige leden van de organisatie

U bevindt zich hier: Home Organisatie Rob van den Heuvel