Serieus Verzoek Glazen Kroeg Delfzijl!

glazen kroegSERIEUS VERZOEK!
Vrijdag 29 december werden we hartelijk ontvangen door Gerda Huisman en Kevin Meertens en de stamgasten van Café Stad en Lande te Delfzijl. We zijn erg blij met hun leuke actie, waarbij Sailing Kids één van de goede doelen is!
Datum: 24 - 28 januari 2018
Locatie: Cafe slijterij Stad en Lande, Oude Schans 36, 9934 CS, Delfzijl.
Organisatie door: De Glazen Kroeg
Facebook: www.facebook.com/CafeSlijterijStadenLande

Het evenement:
In januari 2018 bestaat Café Slijterij Stad en Lande 250 jaar. Nadat het vroeger ook nog heeft gefungeerd als herberg onder de naam Het Wapen Van Stad en Lande staat het nou al jaaaaren bekend als gezellig bruin café. Om ons jubileum feestelijk te vieren hebben we besloten om ons rookhok om te bouwen tot glazen huis om Kevin er 5 dagen op te sluiten zonder eten of drinken net als bij 3fm Serious Request. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 2 goede doelen, waaronder de Stichting Sailing Kids.

Dit alles gaat gepaard met live uitzendingen vanuit De Glazen Kroeg en vele optredens van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er spullen geveild en acties ondernomen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zodra er meer informatie is zal dit op deze pagina bekend worden gemaakt. Wij hopen samen met jullie er een geweldig knalfeest van te maken en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze goed doelen.
Met vriendelijke groet, Team De Glazen Kroeg

delfzijlBeluister de CD op youtube en stem in de top 250!:

Barman Kevin zal als DJ plaatjes draaien op verzoek en er wordt de enige echte
STAD & LANDE TOP 250 samengesteld, waarbij iedereen op zijn of haar favoriet kan stemmen! (klik op de link)
Er is speciaal een CD ingezongen en uitgebracht, die je kunt beluisteren; https://youtu.be/T-Fi-dDTgq8
 

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

U bevindt zich hier: Home Nieuws Serieus Verzoek Glazen Kroeg Delfzijl!