Word ook sponsor!

De Stichting Sailing Kids kan haar zeiltochten alleen kosteloos organiseren dankzij sponsorgelden, donaties en de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Het binnengekomen sponsorgeld komt geheel ten goede aan de Stichting Sailing Kids zeilweken voor ernstig of chronisch zieke kinderen en hun familie. Ook dit jaar staat er van maart tot en met oktober weer een mooi aantal zeilreizen in de planning.

Door media-aandacht wordt de naamsbekendheid van de Stichting Sailing Kids steeds groter. Dit heeft weer tot gevolg dat het aantal aanmeldingen van gezinnen die een ontspannende zeilreis verdienen toenemen. Om de continuïteit van de stichting te kunnen waarborgen en tegemoet te blijven komen aan de vele vaar-aanvragen is alle financiële hulp dan ook zeer welkom.

Door ook donateur te worden kan de Stichting Sailing Kids doorgaan met het belangeloos organiseren van deze bijzondere vakantieweken, en bent u ervan verzekerd dat uw donatie goed terecht komt.

Wilt u ook donateur worden, ga dan naar hier onze betaalmodule pagina en maak een keuze uit de mogelijkheden.

U kunt er ook voor kiezen om direct een bijdrage over te maken op Bankrekening 1330.42.197 ten name van de Stichting Sailing Kids. en onder vermelding van uw adresgegevens).

Voor schenkingen vanuit het buitenland:

IBAN: NL19RABO0133042197
BIC: RABONL2U

Birdy Golf Tournament steunt Sailing Kids!

golftoernooi_BGT

Graag willen wij hierbij iedereen van het Birdy Golf Tournament die heeft bijgedragen aan de donatie voor Stichting Sailing Kids, heel hartelijk bedanken! Wat een geweldig initiatief, dat mede via ons enthousiaste bestuurslid Katrientje Hofland, tot stand is komen.Wij zijn heel blij mee met deze steun, die direct zal worden besteed aan het realiseren van onze doelstelling.

Nogmaals veel dank en vriendelijke groet,
namens iedereen van de Stichting Sailing Kids.

Stichting Bladt Charity sponsort gezinstocht

bladt charity

Onze komende gezinstocht van 22 - 27 juli wordt geheel gesponsord door de stichting Bladt Charity!

De Stichting Sailing Kids is er trots op dat wij worden gesteund door donateurs als de stichting Bladt Charity. Mede hierdoor kunnen wij elk jaar weer onze doelen waarmaken, waarvoor onze welgemeende en hartelijk dank!

Bladt Charity is een stichting die goede doelen en projecten financieel ondersteunt. Het fonds is opgericht door de familie Bladt die -na de verkoop van een goedlopend bedrijf- iets terug wil doen voor de samenleving. Zij steunen projecten die iets nieuws en extra's betekenen voor groepen mensen die bijzondere hulp of aandacht nodig hebben.

Kijk op de website: www.bladt-charity.nl voor meer informatie!bladt charity logo

Geweldige donatie Kiwanis Club Lelystad!

Kiwanis2

De Kiwanis Club uit Lelystad heeft middels de jaarlijks door hen georganiseerde Bataviarace ook dit jaar weer en voor de 4e keer op rij een geweldig bedrag bijeen gebracht voor de stichting Sailing Kids. Marieke Cannegieter nam samen met haar zonen Toon en Nick namens Sailing Kids de cheque van €7000,- in ontvangst uit handen van de voorzitter van de Kiwanis Club Lelystad. Waarvoor onze hartelijke dank!
"Serving the Children of the World™" www.kiwanis.nl

Kijk verder voor foto's

Mooi gebaar van SWO dieseltechniek!

SWO cheque

Dankzij Nico de Jong en zijn team vrijwilligers die Sailing Kids op Beurs Boot Holland presenteerden hebben we op de open dagen van 20 en 21 april een fantastische cheque in ontvangst mogen nemen uit handen van SWO Dieseltechniek. Op de Foto: vlnr; Annelies, voorzitter van Sailing Kids en Bonny Knol namens SWO en Marcel Kos. Hierdoor kunnen we dit jaar een extra tocht realiseren!

Enthousiast geworden?

Steun ons dan via één van onderstaande mogelijkheden:

De Stichting Sailing Kids organiseert haar activiteiten belangeloos en maakt hiervoor gebruik van donaties en giften van zowel particulieren als bedrijven. Hieronder geven we een aantal mogelijkheden aan, waarmee u ons zou kunnen steunen;

Optie 1:
Organiseer zelf een benefietconcert, sponsorloop, zeilwedstrijd, schoolaktie, kunstveiling of een ander eigen initiatief om de stichting te steunen. Ideeën hiervoor zijn altijd welkom en worden ook door ons (indien mogelijk) actief ondersteunt. Informatie en promotiemateriaal kunt u gratis aanvragen bij ons kantoor via; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres: Stichting Sailing Kids, Rozenlaan 75, 3135XN, Vlaardingen. Telefoon: 06-34388308

Optie 2:
Doe een éénmalige schenking op Bankrekening 1330.42.197 ten name van de Stichting Sailing Kids (onder vermelding van uw n.a.w. gegevens).
Voor schenkingen vanuit het buitenland:
IBAN: NL19RABO0133042197
BIC: RABONL2U

Optie 3:
Word Sponsor van de Stichting Sailing Kids. Sponsors krijgen een eervolle vermelding op de website en kunnen een bord of vlag aan boord van één van de schepen plaatsen. Sponsoring hoeft niet alleen in geld maar kan ook in de vorm van een dienst of materialen of het ter beschikking stellen van een faciliteit. Neem hiervoor bij voorkeur contact op met ons kantoor via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres: Stichting Sailing Kids, Rozenlaan 75, 3135XN, Vlaardingen. Telefoon: 06-34388308

Optie 4:
Schrijf je bij ons in als donateur en machtig de Stichting Sailing Kids om periodiek een bedrag naar ons over te maken. Je kunt dit geheel zelf regelen via onze vernieuwde betaalmodule, die u hier kunt vinden.

Welke optie u ook kiest, de Stichting Sailing Kids staat er garant voor dat uw geld goed wordt besteed.

Subcategorieën

  • Sponsorloop

    Alle informatie betreffende het Sponsorloop project 2011

U bevindt zich hier: Home Sponsors