Nederlandse Tafelronde 71: 5000 euro

Nederlandse Tafelronde Noord-West Veluwe 71 heeft 5000 euro geschonken aan Sailing Kids

vrijheid_bokNa een schitterende rondleiding op de werf van Balk in Urk werd dit bedrag overhandigt. Na deze overhandiging is er nog nagetafeld op de vrijheid die hoog op de werf in urk staat. Schitterend dit initiatief van deze tafelaars (http://www.roundtable.nl/service/?nr=71).

Sponsorloop

Dit kun jij doen voor Sailing Kids !

Als school, groep, sportvereniging of club is het nu mogelijk om de Stichting Sailing Kids te ondersteunen! Sailing Kids is begonnen met een landelijke sponsorloopactie!

2000 enveloppen zijn afgelopen weekend door vele vrijwilligers gevuld en worden komende tijd naar allerlei scholen gebracht door vrijwilligers en betrokkenen van Sailing Kids. Mocht u nog geen envelop hebben ontvangen en wilt u toch ook graag mee doen aan de sponsorloop kunt u natuurlijk een exemplaar bestellen bij Sailing Kids, Koornmarkt 20, 8261 JX Kampen. Telefoon 038 333 29 63 of via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tevens zijn alle formulieren hier te downloaden.

Doe ook mee en laat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn!!

Downloads

Werner Pellis maakt koperen jubileum boek.

 

werner met boekIn de winkel annex studio van Werner Pellis (36) aan de Molenstraat in Zundert zijn
geen camera's en anderefotoartikelen te koop.Wel kunnen de klanten er terecht vooronder meer lijsten en tassen en om een pasfoto te laten maken. Maar dé specialiteit van Pellis is portretteren. Dat doet hij al 12,5 jaar.

Hij verkoopt het boek, en de opbrengst gaat naar Sailing Kids.

 

Lees meer:

Flevoland Kiwanis BATAVIA race

24 juni 2011'De grootste skutsjesrace die buiten de friese wateren wordt gehouden'

De Kiwanis Batavia Race heeft al voor de tweede keer een geweldig mooi bedrag bijeen gevaren voor de Stichting Sailing Kids. Hiervoor natuurlijk onze dank!

 

Circa 12 skûtsjes strijden om de felgebeerde Flevoland BATAVIA Cup op het IJsselmeer nabij de Fleve Marina Jachthaven.

24 juni 10.30 - 15.30 uur

Het geld wat met deze race voor het goede doel verzameld wordt is voor Sailing Kids !

Video Kiwanis

 

Zingen voor Sailing Kids

"Op 19 maart geven de heeren van Nunspeet in samenwerking met het Harmonie Jeugdorkest een spetterend benefiet concert in Veluvine.
De avond staat onder leiding van Nico Ravenstijn. De toegang van het benefietconcert is gratis maar er wordt een collecte gehouden voor het goede doel Sailing Kids."
De avond begint om 20:00 uur.
Locatie: Veluvine
F.A. Molijnlaan 186
8071 AK Nunspeet
T. 088 - 850 77 66
www.veluvinenunspeet.nl

Dekatel

Uitslag van de acie 'Help de Sailing Kids'

De actie voor een extra financiële bijdrage aan Stichting Sailing Kids is zeer geslaagd. Het uiteindelijke bedrag voor Stichting Sailing Kids is geworden 3.924,-.

Een schitterend resultaat!

Sailing Kids wil Dekatel hiervoor bedanken !

 

Een positieve 'bijkomstigheid' van de Dekatel goede doelenactie 2010 is dat klanten via ons, naast hun 1 euro, nog extra geld hebben gedoneerd. Daarnaast hebben een aantal klanten kenbaar gemaakt dat zij donateur gaan worden van de stichting.

woensdag 29 december 2010

Subcategorieën

  • Sponsorloop

    Alle informatie betreffende het Sponsorloop project 2011

U bevindt zich hier: Home Sponsors