Duikweekend groot succes

Duikweekend

Omdat Sailing Kids binnenkort 5 jaar bestaat organiseren we dit jaar een aantal extra activiteiten. Zo ook dit duikersweekend dat afgelopen weekend plaatsvond in het Sport en Aquacentrum de Sypel te Harderwijk. Onze dank gaat hierbij uit naar Dhr. M. van Vendeloo van de Sypel voor zijn inzet en steun om deze dag in het zwembad mogelijk te maken. Het weekend werd officieel geopend door wethouder Laurens de Kleine en daarop kon het spektakel van start gaan. Onder de professionele begeleiding van duikschool Minke Dive konden de deelnemers kennismaken met de fascinerende wereld van het duiken onder water met behulp van perslucht. Ook de pers was aanwezig, lees hier bijvoorbeeld het verslag in het Veluws Nieuwsblad Het Kontakt. Speciale dank gaat ook uit naar sponsor Suunto, die dit evenement heeft gesponsord met € 1250,- Er zijn ook een paar leuke films gemaakt en deze zijn te bewonderen op youtube; Film1, Film2, Film3.

Uitreiking Dame Award

Dame Award

Op dinsdag 15 november heeft de Stichting Sailing Kids, in de Amsterdam Rai de prestigieuze Dame Award in ontvangst mogen nemen uit handen van Dhr. Theo Lingmont, directeur internationale beurzen van de RAI.
Aan de prijs is een cheque verbonden van € 19.950.
Dit bedrag werd ook nog spontaan aangevuld tot het mooie ronde bedrag van € 20.000 door Martin H. Redmayne, chairman van de superyacht group. Nicolette Hoekmeijer heeft namens Sailing Kids een inspirerende toespraak gehouden in het engels voor een internationaal publiek van captains of industry, designers en zakenmensen, dit ondersteund met een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte visuele presentatie. En daarmee heeft Sailing Kids een prachtig visitekaartje achtergelaten op dit internationale podium.
>BEKIJK HIER DE FOTO'S<

Sinterklaas Intocht - verslag 2011

Uitnodiging Sinterklaas

Het was afgelopen zaterdag een werkelijk prachtige dag om Sinterklaas en zijn Pieten weer feestelijk binnen te halen in Harderwijk.
Aan boord van de Vrijheid zat de stemming er al gelijk goed in, toen bleek dat zich een aantal luidruchtige Pieten onder de bemanning bevonden.
De kinderen vermaakten zich kostelijk en één van de Pieten werd zelfs in de mast gehesen om uit te kijken naar de pakjes boot van Sinterklaas. Na enige tijd wachten verscheen het schip eindelijk aan de horizon en kon het feest beginnen!  > BEKIJK HIER DE FOTO'S <

Lees meer:

Uitnodiging Sinterklaas Intocht 2012

watersjoelen2

Hierbij willen we jullie van harte uitnodigen om de nu al bijna traditionele feestelijke Sinterklaas intocht op 17 november 2012 met ons mee te vieren aan boord van de Vrijheid in Harderwijk. Voor de jeugd een speciale belevenis en voor de ouders een gezellig samenzijn. We varen met de Vrijheid de haven uit, het schip van Sinterklaas tegemoet. Zo word de Goedheiligman op passende wijze welkom geheten en dat belooft weer een mooi spektakel te worden, daar zorgen de aanwezige zwarte pieten wel voor!

Tijd en Plaats:
Om 10.00 uur aanwezig zijn aan boord van de Vrijheid aan de havendijk te Harderwijk. Sinterklaas wordt verwacht tussen 11.00 en 12.00 uur.
Aanmelden: Geef je vóór 10 november 2011 op via e-mail bij ons secretariaat: info(apestaartje)sailingkids.eu

NB.: We zoeken voor deze dag nog enkele vrijwilligers, die mee willen helpen met de catering. Dus heb je tijd en zin, geef je dan op bij Albertine, e-mail: info(apestaartje)sailingkids.eu Onder vermelding van: "Catering Sinterklaas"

*Voor (apestaartje) het juiste teken invullen a.u.b.

Forum geactiveerd!

Forum

Op veler verzoek is er nu een forum beschikbaar voor het uitwisselen van ideeën, ervaringen en alles wat met Sailing Kids te maken heeft. > De link staat in het rechter zij-menu. Om berichten te kunnen plaatsen moet je je alleen even aanmelden als forum gebruiker. Dit kan onder het knopje "registreren" rechtsboven op het forum - Veel plezier met het gebruik van het Sailing Kids forum.

NB. Als je een melding krijgt van een certificaat, kun je gewoon doorklikken en toestemming geven, dit is eenmalig, en komt daarna niet meer terug.

Vrijwilligers Weekend - verslag

uitnodiging vrijwilligers 2011door Sanne.

Wist je dat op zaterdag tijdens het vrijwilligersweekeind…

Sommige mensen rare slaapgewoonten hebben
Hester bijvoorbeeld over haar experimenten praat in haar slaap
Caroline een comaslaper is
Wij haar normaal nauwelijks wakker kunnen krijgen
Wij daarom ook zeer verbaasd waren dat ze vanochtend uit zichzelf wakker was geworden.

Bekijk HIER de foto's!

 

Lees meer:

Meer artikelen...

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws