Uitnodiging Sinterklaas Intocht 2012

watersjoelen2

Hierbij willen we jullie van harte uitnodigen om de nu al bijna traditionele feestelijke Sinterklaas intocht op 17 november 2012 met ons mee te vieren aan boord van de Vrijheid in Harderwijk. Voor de jeugd een speciale belevenis en voor de ouders een gezellig samenzijn. We varen met de Vrijheid de haven uit, het schip van Sinterklaas tegemoet. Zo word de Goedheiligman op passende wijze welkom geheten en dat belooft weer een mooi spektakel te worden, daar zorgen de aanwezige zwarte pieten wel voor!

Tijd en Plaats:
Om 10.00 uur aanwezig zijn aan boord van de Vrijheid aan de havendijk te Harderwijk. Sinterklaas wordt verwacht tussen 11.00 en 12.00 uur.
Aanmelden: Geef je vóór 10 november 2011 op via e-mail bij ons secretariaat: info(apestaartje)sailingkids.eu

NB.: We zoeken voor deze dag nog enkele vrijwilligers, die mee willen helpen met de catering. Dus heb je tijd en zin, geef je dan op bij Albertine, e-mail: info(apestaartje)sailingkids.eu Onder vermelding van: "Catering Sinterklaas"

*Voor (apestaartje) het juiste teken invullen a.u.b.

Forum geactiveerd!

Forum

Op veler verzoek is er nu een forum beschikbaar voor het uitwisselen van ideeën, ervaringen en alles wat met Sailing Kids te maken heeft. > De link staat in het rechter zij-menu. Om berichten te kunnen plaatsen moet je je alleen even aanmelden als forum gebruiker. Dit kan onder het knopje "registreren" rechtsboven op het forum - Veel plezier met het gebruik van het Sailing Kids forum.

NB. Als je een melding krijgt van een certificaat, kun je gewoon doorklikken en toestemming geven, dit is eenmalig, en komt daarna niet meer terug.

Vrijwilligers Weekend - verslag

uitnodiging vrijwilligers 2011door Sanne.

Wist je dat op zaterdag tijdens het vrijwilligersweekeind…

Sommige mensen rare slaapgewoonten hebben
Hester bijvoorbeeld over haar experimenten praat in haar slaap
Caroline een comaslaper is
Wij haar normaal nauwelijks wakker kunnen krijgen
Wij daarom ook zeer verbaasd waren dat ze vanochtend uit zichzelf wakker was geworden.

Bekijk HIER de foto's!

 

Lees meer:

Nieuwsbrief april 2011

Binnenkort verschijnt de nieuwsbrief van april 2011.

Deze wordt aan alle geregistreerde gebruikers toegezonden. In de toekomst zullen verschillende nieuwsbrieven gebruik worden voor Vrijwilligers, Deelnemers en Sponsors.

Blijf op de hoogte wat Sailing Kids voor u en uw omgeving kan betekenen en registreer u zelf !

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws