Burgemeester Aboutaleb in Comité van Aanbeveling!

AboutalebWe wensen alle vaders een fijne vaderdag vandaag! Sailing Kids heeft er ook een nieuwe burgervader bij. We zijn er super trots op dat Burgemeester Ahmed Aboutaleb is toegetreden tot ons Comité van Aanbeveling en daarmee de stichting Sailing Kids ondersteunt. Bekijk de andere leden van ons Comité van aanbeveling HIER.

Samenwerking en mooie cheque Sail4Care

Sail4CareOp 12 mei waren we te gast op de Menheerse werf bij het nieuwe event Sail4Care. Om een steentje bij te dragen mocht Annelies als veilingmeester acte de présence geven. Er werd geld ingezameld voor onze vrienden van Middin en we werden zelf blij verrast met een mooie cheque die wij uitgereikt kregen uit handen van Ruud van de Poel van M&P Industries

Sail4Care is een stichting met ANBI-status die zich inzet om het Sail4Care zeilevenement te organiseren om geld op te halen ten goede aan mensen met een beperking. Sail4Care stelt zeilboten inclusief schipper ter beschikking waarmee u en uw relaties mee kunnen doen aan een ontspannen chase regatta. Op deze manier draagt u samen met Sail4Care bij om op een sportieve en ontspannen manier bij te dragen aan de integratie van mensen met een beperking binnen de samenleving. De opbrengsten van deze evenementen komen 100% toe aan het goede doel. Sail4Care wil uitgroeien tot hét zeilevenement ten behoeven van goede doelen om zo een betrouwbare, jaarlijkse bijdrage te leveren aan mensen met een beperking, zodat zij kunnen rekenen op een leuk extraatje waar normaal geen middelen voor zijn.

Op naar een mooie samenwerking tussen Sail4Care en Sailing Kids!

Sail4Care

 

Rotary en NSGK steunen Sailing Kids

De donatie van de Rotaryclub Wormerveer-Krommenie ten gunste van Sailing Kids van € 2500,- wordt aangevuld door het NSGK met € 1250,- tot het mooie bedrag van totaal € 3750,- Zodat er weer een tocht voor dit jaar binnen bereik komt!

rotarynsgk

CBF keurmerk voor Sailing Kids!

Goed nieuws! We zijn er trots op dat we op 07-04-2017 het contract met het CBF hebben ondertekend en officieël erkend zijn als goed doel dat voldoet aan alle eisen met betrekking tot transparantie en betrouwbaarheid zoals gesteld door het CBF. Een kroon op het werk van de stichting!

CBF keurmerk

Sailing Kids Nieuwsbrief Voorjaar 2017

De nieuwe nieuwsbrief staat online!

10-15 februari: Beurs Boot Holland!

boothollandBoot Holland, dè aftrap van het watersport seizoen in Nederland. We hebben ook dit jaar de stand aangeboden gekregen van de directie van Boot Holland, waarvoor we hen zeer erkentelijk zijn. Boot Holland is een gezellige beurs met veel gelegenheid om een praatje te maken. Dus als je in buurt bent, kom dan ook even langs. De beurs Boot Holland vind dit jaar plaats van 10 t/m 15 februari 2017 in de WTC EXPO te Leeuwarden.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws