Nominatie voor Sailing Kids!


Sailing Kids is zeer blij te zijn genomineerd voor de Annemarie van der Linden prijs!
Middels het bezorgen van een heerlijke taart kregen we het bericht dat we genomineerd zijn voor deze mooie prijs. Het gaat om een geldbedrag van € 25.000,- dat jaarlijks wordt toegekend aan een goed doel. Deze prijs is ingesteld door DSW-directeur Chris Oomen en naar Annemarie van der Linden vernoemd, vanwege haar bijzondere verdiensten als bestuurder bij deze zorgverzekeraar. Op 14 december volgt de prijsuitreiking en wordt de definitieve winnaar bekend gemaakt Wij zijn zeer benieuwd!

Jaarverslag 2015 Beschikbaar

jaarverslag 2015

Het jaarverslag van de Stichting Sailing Kids over 2015 is vanaf nu online beschikbaar onder DEZE link.

Wenskaarten voor Sailing Kids!

wenskaarten


Mooie actie van Tafelronde 12 Zaandam:
Handige sets met mooie wenskaarten waarvan de opbrengst ten goede komt aan Sailing Kids!
- Set van 8 kaarten inclusief bijbehorende enveloppen voor € 10,- (+ 2,95 verzendkosten)
- 5 sets ( 5 x 8 kaarten) inclusief bijbehorende enveloppen voor € 50,- (gratis verzending)
Te bestellen bij Tafelronde 12 Zaanstreek via onderstaande link;

HIER WENSKAARTEN BESTELLEN

Tim Versluistocht 2016 van start!

Tim Versluis1

 

Deze week, maandag 08 augustus, een bijzondere tocht, de Tim Versluis tocht gaat op reis vanuit Hellevoetsluis met de Oostvogel en de jongeren van het ErasmusMC-Sophia kinderziekenhuis Rotterdam.
Op 29 december 2015 ontvingen wij uit handen van de moeder van Tim Versluis () een cheque ter waarde van € 6238,20. Dit bedrag werd speciaal ingezameld om in 2016 deze speciale tocht mogelijk te maken. Het bedrag is bijeengebracht door voetbalvereniging VV Heukelum, de Penning en Bakker schilders BV, Tegelned, de RET en de familie, vrienden en bekenden van Tim. Sailing Kids zal er zorg voor dragen dat ook deze tocht onvergetelijk wordt. Met dank aan alle goede gevers!

cheque

Cheque Auris Hildernissechool

HildernisseschoolWe hebben op 4 juli weer een hele mooie cheque in ontvangst mogen nemen van de Auris Hildernisseschool in Rotterdam. Een mooi bedrag bij elkaar gespaard door de kinderen, voor de kinderen van Sailing Kids. Een knappe prestatie! Alle kinderen en de school heel hartelijk bedankt! www.hildernisseschool.nl

 

Ruim € 6500,- voor Sailing Kids

Rotary ZaandamZAANDAM - Jan Heijink, de voorzitter van Rotary Club Zaandam overhandigde onlangs een cheque van 6557 euro aan Vincent Verloop van Sailing Kids. Een bedrag waarvan vijf Zaanse gezinnen met een chronisch ziek kind van een onbezorgde zeilvakantie kunnen gaan genieten. Rotary Club Zaandam organiseerde een Music & Diner om geld bij elkaar te brengen voor Sailing Kids. 

Kathinka Pasveer op dwarsfluit bracht samen met Maite Tife op continuo en Caroline Stam, sopraan, stukken van Bach ten gehore tussen de tafels met culinaire hoogstandjes van de chef van restaurant Hoop op 'd Swarte Walvis. De oren en tongen werden gestreeld op deze avond en de reacties waren zo positief dat de organisatie hier een jaarlijks terugkerend evenement van wil maken. De keuze voor Sailing Kids als goed doel voldeed aan de voorwaarden van NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) die het bedrag zodoende verdubbelde tot 6557 euro.
Sailing Kids verzorgt jaarlijks meerdere zeiltochten in Nederland voor gezinnen met een ernstig of chronisch ziek kind. Aan boord van een voor de doelgroep aangepast zeilschip, met professionele bemanning en uiteraard verpleegkundigen krijgen de gezinnen de gelegenheid om de zorg uit handen te geven en vooral te genieten. Het contact met lotgenoten geeft een extra impuls aan een ontspannen week. Sailing Kids organiseert ook avontuurlijke zeiltochten voor jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 25 jaar, die ernstig en chronisch ziek zijn of een ziekte achter de rug hebben.
Rotaryclub Zaandam heeft inmiddels al meerdere reizen gesponsord, vanuit verschillende wervingsacties.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws