Rotary en NSGK steunen Sailing Kids

De donatie van de Rotaryclub Wormerveer-Krommenie ten gunste van Sailing Kids van € 2500,- wordt aangevuld door het NSGK met € 1250,- tot het mooie bedrag van totaal € 3750,- Zodat er weer een tocht voor dit jaar binnen bereik komt!

rotarynsgk

CBF keurmerk voor Sailing Kids!

Goed nieuws! We zijn er trots op dat we op 07-04-2017 het contract met het CBF hebben ondertekend en officieël erkend zijn als goed doel dat voldoet aan alle eisen met betrekking tot transparantie en betrouwbaarheid zoals gesteld door het CBF. Een kroon op het werk van de stichting!

CBF keurmerk

Sailing Kids Nieuwsbrief Voorjaar 2017

De nieuwe nieuwsbrief staat online!

10-15 februari: Beurs Boot Holland!

boothollandBoot Holland, dè aftrap van het watersport seizoen in Nederland. We hebben ook dit jaar de stand aangeboden gekregen van de directie van Boot Holland, waarvoor we hen zeer erkentelijk zijn. Boot Holland is een gezellige beurs met veel gelegenheid om een praatje te maken. Dus als je in buurt bent, kom dan ook even langs. De beurs Boot Holland vind dit jaar plaats van 10 t/m 15 februari 2017 in de WTC EXPO te Leeuwarden.

ING actie Helpnederland vooruit!

ING actieOnze tussenstand van de ING actie Help nederland vooruit:
SAILING KIDS STAAT OP NR 1!
-- ALLE STEMMERS BEDANKT! --
En daar willen we natuurlijk wel blijven!
Dus heb je nog niet gestemd of weet je nog mensen die op ons willen stemmen deel dan deze link of breng alsnog je stem op ons uit:  www.helpnederlandvooruit.nl/doel/2122174
Stemmen kan nog tot 30 januari!

Ambassadeur België wint prijs!

torfsfondsHallo, ik ben Femke (8 jaar) en ben de nieuwe Sailing Kids jeugd-ambassadeur voor België.
Omdat een week weg met Sailing Kids voor mij en ook voor ons gezin iets heel waardevols was... even zonder al te grote zorgen, volop genieten van elke dag en ik voelde me even niet alleen in 'alles'... dit was fijn om te ervaren....
Ik kreeg extra kracht om er weer verder tegenaan te gaan en als het nu nog even moeilijk is hier dan denk ik vaak terug aan die week en zo kan ik terug als een vlinder door het leven gaan. 
Daarom wil ik me samen met mama graag inzetten voor de kinderen uit België, om ook die deze mooie kans te geven.
Groetjes Femke.
 
Femke heeft inmiddels al € 500,- gewonnen voor Sailing Kids via het Belgische torfsfonds!! Namens het bestuur van Sailing Kids: Dank je wel Femke! Topactie!
 
 
U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws