Ruim € 6500,- voor Sailing Kids

Rotary ZaandamZAANDAM - Jan Heijink, de voorzitter van Rotary Club Zaandam overhandigde onlangs een cheque van 6557 euro aan Vincent Verloop van Sailing Kids. Een bedrag waarvan vijf Zaanse gezinnen met een chronisch ziek kind van een onbezorgde zeilvakantie kunnen gaan genieten. Rotary Club Zaandam organiseerde een Music & Diner om geld bij elkaar te brengen voor Sailing Kids. 

Kathinka Pasveer op dwarsfluit bracht samen met Maite Tife op continuo en Caroline Stam, sopraan, stukken van Bach ten gehore tussen de tafels met culinaire hoogstandjes van de chef van restaurant Hoop op 'd Swarte Walvis. De oren en tongen werden gestreeld op deze avond en de reacties waren zo positief dat de organisatie hier een jaarlijks terugkerend evenement van wil maken. De keuze voor Sailing Kids als goed doel voldeed aan de voorwaarden van NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) die het bedrag zodoende verdubbelde tot 6557 euro.
Sailing Kids verzorgt jaarlijks meerdere zeiltochten in Nederland voor gezinnen met een ernstig of chronisch ziek kind. Aan boord van een voor de doelgroep aangepast zeilschip, met professionele bemanning en uiteraard verpleegkundigen krijgen de gezinnen de gelegenheid om de zorg uit handen te geven en vooral te genieten. Het contact met lotgenoten geeft een extra impuls aan een ontspannen week. Sailing Kids organiseert ook avontuurlijke zeiltochten voor jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 25 jaar, die ernstig en chronisch ziek zijn of een ziekte achter de rug hebben.
Rotaryclub Zaandam heeft inmiddels al meerdere reizen gesponsord, vanuit verschillende wervingsacties.

Prachtige cheque van de Lions!

Lions de Banne 

chequeEen super opbrengst ten bate van Sailing Kids vandaag door de Zaanse Lions de Banne. De Old Timer rally en de veiling waren een groot succes. Leden van de Lions club bedankt voor de organisatie van het evenement dat dit fantastische bedrag heeft opgeleverd!

Donatie sponsor Panerai

Panerai 4
Van onze sponsor de exclusieve italiaanse horloge ontwerpers Officine Panerai "Meesters in horloge maken sinds 1860" mochten wij € 3000,- ontvangen als bijdrage in de kosten voor de gezinstocht op de Oostvogel die plaatsvindt van 25 t/m 30 juli 2016. Superblij mee! Hartelijk dank namens alle deelnemers!

 

logo

DelfSail "A festival of energy"

Op 29 en 30 juni en 1, 2 en 3 juli wordt DelfSail gehouden in Delfzijl. Sailing Kids zal aanwezig zijn tijdens dit festival. Dus heb je tijd, ga dan even gezellig langs! http://www.delfsail.nl

delfsail

Sponsorloop Justus von Liebich Schule

In de duitse Justus von Liebich school heeft men een sponsorloop georganiseerd met alle kinderen. Er is het mooie bedrag van € 1750,- door hen bij elkaar gelopen. Een topprestatie. Sailing Kids dankt alle sportieve lopers!

Am 25 Mai 2016 war es wieder so weit. Nach dem Motto "Starke Läufer - Starke Kinder" fand der jährliche Sponsorenlauf statt. Bei schönem Wetter und guter Laune konnten ca. 400 Schüler über 3500,00 Euro erlaufen! Die Hälfte (€ 1750,- der Einnahmen werden für Sailing Kids verwendet. Vielen dank an alle laüfer! 
Wir stellen fest: Bewegung lohnt sich!

sponsorloop

Mooie donatie van onze Duitse vrienden!

ZugvoegelDoor de dDuitse vrienden van Sailing Kids is een mooi bedrag bijeen gebracht via de vereniging de Zugvoegel uit Neuss. Zij hebben een donatie gedaan van € 555,55 aan Sailing Kids!

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws