Mooie opbrengst ouderdiner met veiling

Kijk haar stralen onze Lotte! Wat een topprestatie met geweldige opbrengst van € 2190,- voor Sailing Kids via het ouderdiner met veiling op hotelschool de Rooi Pannen te Breda. Dank je wel namens alle deelnemers van Sailing Kids!

12-17 februari: Beurs Boot Holland!

boothollandNet als vorig jaar staan we ook dit jaar weer op de beurs Boot Holland, dè aftrap van het watersport seizoen. We hebben deze stand net als voorgaande jaren gratis aangeboden gekregen van de directie van Boot Holland, waarvoor we hen zeer erkentelijk zijn. Het is een leuke, overzichtelijke beurs met veel gelegenheid tot een gezellig praatje. Dus als je in buurt bent, kom dan ook even langs. De beurs Boot Holland vind plaats van 12 t/m 17 februari 2016.

Oproep: om onze stand de hele week bezet te houden zoeken we nog vrijwilligers, die het leuk vinden om Sailing Kids te vertegenwoordigen tijdens dit leuke evenement. Meld je aan bij Nico door via deze link een mail te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cheque klaverjasvereniging "De IJsvogel"

chequeNog meer goed nieuws! We zijn 28 december langsgeweest voor een presentatie van SK in de kantine van IJs- en Skeelerclub Puttershoek, waar een open klaverjastoernooi werd georganiseerd. De opbrengst van de inleg was dit jaar bestemd voor Sailing Kids. Iedereen hartelijk bedankt voor dit mooie bedrag en speciale dank aan de organisatie en bakkerij De Koning voor de oliebollen! Het bedrag is zelfs verhoogd naar een mooie ronde 1000,- euro!

Sailing Kids in het land!

 

Dickensfair

Sailing Kids komt naar u toe deze winter! Zie hieronder voor de verschillende data;

13 december - KERSTMARKT - BEMMEL 
11 tot 17 uur op de kerstmarkt in bemmel gesponsord door drukkerij accuraat uit bemmel. (Hans en Beppie)
17 december - KERSTMARKT ROTTERDAM
Basischool Hildernisseschool Pinasplein (Cathy Lipman)
19 december - PASAR MALAM - ARNHEM
19 december staan we op de pasar malam in burgers zoo (Hans en Beppie)
20 December - DICKENS KERSTMARKT - DRUNEN
En 20 december zijn we op de Dickens kerstmarkt in Drunen van 11 tot 18 uur. (Hans en Beppie)
28, 30 december en 3 januari - PASAR MALAM - ARNHEM 
Pasar Malam in Burgers Zoo te Arnhem (Hans en Beppie)

Een erg mooi initiatief vanuit verschillende windstreken!
Als je in de buurt bent, breng ze even een bezoek!

SSK in 'Blauw' - Politievakblad

Erg leuk, we staan met een pagina grote advertentie in het november nr.van het politie vakblad "Blauw" Met dank aan de Zeehavenpolitie Rotterdam!

cover blauwadvertentie blauw

Furieade Maasluis 2015

In het weekend van 2 en 3 oktober kregen we dankzij de organisatie van de Furieade te Maassluis een prachtige plek toegekend om Sailing Kids aan het publiek te presenteren (Dank aan Wim en Lisette van Baalen!) Dus we hebben een hele dag staan flyeren, en mensen geïnformeerd over Sailing Kids. Het was een vruchtbare dag met veel bezoekers en een gezellige sfeer. Dank aan onze ambassadeurs. Leuke contacten gelegd, o.a. met de zeehavenpolitie Rotterdam. Lees meer voor meer foto's

Lees meer:

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws