SK goed doel bij klassieke rallyrit Kennemerland!

Lions autorallyGeweldig! Lions de Banne uit de Zaanstreek heeft Sailing Kids als goed doel van de jaarlijkse autorally gekozen. Allemaal inschrijven dus voor deze klassieker op 22 mei aanstaande om daarmee Sailing Kids te steunen! Een klik op de afbeelding brengt je naar de facebook pagina.

Geveke Bouw steunt SK structureel

Geveke BouwGeveke Bouw & Ontwikkeling steunt Sailing Kids met een jaarlijkse financiële bijdrage. Wij zijn erg blij met deze steun en de samenwerking met Geveke.

“Toen ik over de activiteiten – maar vooral de raison d'être – van Sailing Kids hoorde, heeft dat grote indruk bij mij achtergelaten”, aldus Harry Leggedoor, directeur van Geveke Bouw & Ontwikkeling.

Geveke Bouw & Ontwikkeling ontwikkelt voor iedereen! Het ontwerpen en realiseren van zowel prachtige gebouwen als ook de ontwikkeling van een enkele woning tot en met prachtige geheel nieuwe wijken. De vele dromen die wij hebben kunnen verwezenlijken voor zowel particuliere als bedrijfsmatige opdrachtgevers.
Ontwikkelen kan alleen door eerst goed te luisteren. Goed luisteren wat mensen willen en dat vervolgens gewoon bouwen. Door te luisteren maar zeker ook door te bouwen helpt Geveke actief de doelen van Sailing Kids te bereiken.
Tijdens een etentje kwam Harry met Sailing Kids in aanraking. Hij beseft hoeveel je kunt betekenen voor gezinnen die door ziekte zijn getroffen. Ook in het noorden is er water en Harry is dan ook regelmatig te vinden bij “de blauwe stad”. Hij weet hoe rustgevend en heilzaam water kan zijn. Om met de schipper te spreken “het schip doet het werk en wij helpen daar een beetje bij”.
U kunt Geveke Bouw & Ontwikkeling vinden via de website.

Aegir Marine sponsort bikkeltocht 2016!

Aegir Marine logoDe Aegir Marine groep sponsort dit jaar de bikkeltocht 2016!
Dat is natuurlijk een mooie actie van dit prachtige nautische bedrijf! Hierdoor gaat een groep Sailing Kids jongeren weer een avontuurlijke week beleven aan boord van zeilklipper "De Hoop" op het IJsselmeer en de Waddenzee. Dit past ook goed in de doelstellingen van Aegir Marine: Een goede service bieden aan haar klanten, maar ook een deel van het behaalde resultaat besteden aan goede doelen. We zijn er zeer blij mee dat het goede doel deze keer Sailing Kids is, waarvoor onze hartelijke dank!
AEGIR-Marine is expert op het gebied van schroefasafdichtingen en voortstuwingsinstallaties van schepen.
De AEGIR-Marine groep bestaat uit 3 divisies:
SEAL SERVICE verzorgt het onderhoud en reparatie van schroefasafdichtingen
PROPULSION SERVICE verzorgt het onderhoud en reparatie van CPP, FPP, Thrusters en Boegschroeven
PRIME PARTS produceert onderdelen zoals stern tube seals, sealhuizen, lagers, loopbussen en O-ringen
Je kunt Aegir Marine vinden via hun website en Facebook.

Diva’s, dineren en doneren in de Hoop op d’Swarte Walvis

Rotary_zaandam_2016Speciaal voor Sailing Kids organiseert Rotary Club Zaandam op 10 maart een fundraising met Muziek en Diner: "Diva’s, dineren en doneren in de Hoop op d’Swarte Walvis". We wensen de organisatie veel succes!

Wie op 10 maart een tafel boekt in Restaurant de Hoop op d’Swarte Walvis krijgt er een fantastisch concert georganiseerd door Rotaryclub Zaandam bij gepresenteerd. Drie gelauwerde muzikale diva’s Kathinka Pasveer, Carolina Stam en Maite Tife brengen gedurende de  viergangen van het menu, meesterwerken van Bach ten gehore. Een unieke culinaire en culturele combinatie voor de Zaanstreek. Wat deze avond nog mooier maakt is dat tong en oren gestreeld worden speciaal voor het goede doel dat in het teken staat van Sailing Kids.

Rotary Club Zaandam nam het initiatief voor dit muzikale diner. Sinds twee jaar sponsort Rotary Club Zaandam d.m.v. verschillende fundraising acties een zeilreis voor 4 tot 6 Zaanse gezinnen met een chronisch ziek kind. Sailing Kids organiseert deze reizen met vrijwilligers. Doel is om niet alleen het zieke kind, maar het hele gezin een ontspannen vakantie te bezorgen. Op de schepen gaan artsen en verplegers mee om zorg uit handen te nemen.

Hoe meer hoe beter
Uiteraard is iedereen op 10 maart vanaf 18 uur welkom in het restaurant De Hoop op d’Swarte Walvis om aan te schuiven en te proosten op het goede doel. Alleen, met zijn tweeën of met een heel gezelschap, informeer naar de mogelijkheden bij Restaurant De Hoop op d’ Swarte Walvis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 075 616 56 29. Een couvert inclusief wijn en concert kost €95,-.

U kunt reserveren via Rotaryclub Zaandam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Restaurant De Hoop op d’ Swarte Walvis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 075 616 56 29.  Kijk hieronder verder voor de poster >>>

Lees meer:

Mooie opbrengst ouderdiner met veiling

Kijk haar stralen onze Lotte! Wat een topprestatie met geweldige opbrengst van € 2190,- voor Sailing Kids via het ouderdiner met veiling op hotelschool de Rooi Pannen te Breda. Dank je wel namens alle deelnemers van Sailing Kids!

12-17 februari: Beurs Boot Holland!

boothollandNet als vorig jaar staan we ook dit jaar weer op de beurs Boot Holland, dè aftrap van het watersport seizoen. We hebben deze stand net als voorgaande jaren gratis aangeboden gekregen van de directie van Boot Holland, waarvoor we hen zeer erkentelijk zijn. Het is een leuke, overzichtelijke beurs met veel gelegenheid tot een gezellig praatje. Dus als je in buurt bent, kom dan ook even langs. De beurs Boot Holland vind plaats van 12 t/m 17 februari 2016.

Oproep: om onze stand de hele week bezet te houden zoeken we nog vrijwilligers, die het leuk vinden om Sailing Kids te vertegenwoordigen tijdens dit leuke evenement. Meld je aan bij Nico door via deze link een mail te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws