Broekpolder Regatta 2015: 16 mei

Heb jij je al opgegeven voor de Broekpolder regatta 2015? Het beloofd weer een mooie en sportieve dag te worden en Sailing Kids is ook aanwezig! Dus schrijf je HIER snel in als team of individeel, alles kan.

regatta _2015

Jaarverslag 2013 Beschikbaar

jaarverslag 2014

Het jaarverslag van de Stichting Sailing Kids over 2013 is vanaf nu online beschikbaar onder DEZE link.

Jaarverslag 2014 Beschikbaar

jaarverslag 2014

Het jaarverslag van de Stichting Sailing Kids over 2014 is vanaf nu online beschikbaar onder DEZE link.

Verslag gezinstocht augustus 2014

Zoals ieder jaar mochten we in augustus weer een aantal gasten ontvangen van de Kinderkliniek te Almere. Er gingen dit keer 5 gezinnen mee.

Een gezinstocht op de Meridiaan? Ja, een gezinstocht op de Meridiaan. Lekker knus en spectaculair zeilen! Gelukkig hadden de kinderen van deze tocht meer weg van ‘bikkels’ en dat was maar goed ook:  Op zaterdag kozen we het ruime-, maar vooral onstuimige sop met windkracht 7.  De jongste in ons midden was 9 jaar en dat maakte de groep goed voor een week lang heftig zeilen. 

De crew bestond uit Monique Tebbe, Laura Hoefsloot, Jessica de Bruin (eerste keer mee met SK), Paul Askamp, Mark Oude Egberink en Vincent Verloop op de Meridiaan.

Lees meer:

Scancovery Trial 2015 Sponsort Sailing Kids!

Sailing Kids is het goede doel van Team 73 dat meedoet aan de Scancovery Trial van 2015, dit is een Long-Distance Car Rally die gehouden wordt van 3 januari tot 11 januari 2015. Team 73 bestaat uit Mark Reijmers en Jeroen Zweers. Zij rijden voor ons! Help hen een succes van de tocht te maken en volg ze op hun teampagina! Ze kunnen nog wel wat brandstof gebruiken!

team 73

Maar liefst 33 verschillende goede doelen worden door de SCANCT teams ondersteund met verschillende acties. Hierdoor is de ScanCoveryTrial niet alleen de grootste Long-Distance Car Rally van Europa, maar ook de gene met het meest indrukwekkendste charitatief karakter en daar zijn we maar wat trots op!! Bekijk middels deze doorlink welke goede doelen er door de teams worden ondersteund: Goede doelen.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws