Jaarverslag 2014 Beschikbaar

jaarverslag 2014

Het jaarverslag van de Stichting Sailing Kids over 2014 is vanaf nu online beschikbaar onder DEZE link.

Verslag gezinstocht augustus 2014

Zoals ieder jaar mochten we in augustus weer een aantal gasten ontvangen van de Kinderkliniek te Almere. Er gingen dit keer 5 gezinnen mee.

Een gezinstocht op de Meridiaan? Ja, een gezinstocht op de Meridiaan. Lekker knus en spectaculair zeilen! Gelukkig hadden de kinderen van deze tocht meer weg van ‘bikkels’ en dat was maar goed ook:  Op zaterdag kozen we het ruime-, maar vooral onstuimige sop met windkracht 7.  De jongste in ons midden was 9 jaar en dat maakte de groep goed voor een week lang heftig zeilen. 

De crew bestond uit Monique Tebbe, Laura Hoefsloot, Jessica de Bruin (eerste keer mee met SK), Paul Askamp, Mark Oude Egberink en Vincent Verloop op de Meridiaan.

Lees meer:

Scancovery Trial 2015 Sponsort Sailing Kids!

Sailing Kids is het goede doel van Team 73 dat meedoet aan de Scancovery Trial van 2015, dit is een Long-Distance Car Rally die gehouden wordt van 3 januari tot 11 januari 2015. Team 73 bestaat uit Mark Reijmers en Jeroen Zweers. Zij rijden voor ons! Help hen een succes van de tocht te maken en volg ze op hun teampagina! Ze kunnen nog wel wat brandstof gebruiken!

team 73

Maar liefst 33 verschillende goede doelen worden door de SCANCT teams ondersteund met verschillende acties. Hierdoor is de ScanCoveryTrial niet alleen de grootste Long-Distance Car Rally van Europa, maar ook de gene met het meest indrukwekkendste charitatief karakter en daar zijn we maar wat trots op!! Bekijk middels deze doorlink welke goede doelen er door de teams worden ondersteund: Goede doelen.

3 en 4 oktober: Furieade 2014!

Furieade 2014

Nog maar een week en dan is het alweer zo ver: de Furieade 2014 gaat plaatsvinden in Maasluis! Dit wordt een heel bijzondere Furiade, want niet alleen is dit alweer de 35e Furiade, maar tevens het slotfeest van 400 jaar Maasluis. De organisatie heeft verschillende verassingen in petto, en wij zijn ook heel benieuwd wat er allemaal gebeuren gaat. De stichting Sailing Kids is er dit jaar in elk geval ook bij met een stand en wij hopen dat jullie natuurlijk ook weer langskomen! Tot ziens bij de Furieade in Maasluis op 3 en 4 oktober aanstaande!

Klik hier of op de afbeelding boven voor de website en het programma van de Furiade 2014.

Nieuws van de schipper

De verzekering van het schip heeft een nieuwe naam (EOC) en de mooiste foto komt in hun maandblad.
De kinderen en Ruud hebben daarom een rijmpje gemaakt;

eocSailing Kids is weer onderweg op de wadden en het IJsselmeer en met de
nieuwe EOC vlag in de nok voelen wij ons helemaal top.
Van EFM naar EOC wij zitten er niet mee.
We hadden veel wind en grote golven.
De Meridiaan had het best wel zwaar. 
Maar onder keuring van EOC, dan zitten wij daar echt niet mee.
Ga zo door met jullie werk, EOC ik ben er best wel tevreden mee.

Groetjes van alle Sailing Kids kinderen en de bemanning.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws