Fifty-One Club en Clouseau voor Sailing Kids

Krant_Koksijde

Ambassadeur Femke in actie voor Sailing Kids!
De Fifty-One Club Westkust viert dit jaar zijn 51ste verjaardag en wil dat op een bijzondere wijze vieren. Deze serviceclub verleent steun aan meerdere goede doelen en wil daar ook graag de aandacht op vestigen. Dat gebeurde ook tijdens het concert van Clouseau 30 in de Onze-Lieve-Vrouwe-ter-Duinenkerk in Koksijde.

Sailing Kids was ter plekke aanwezig om onze jeugd-ambassadeur Femke te supporten, aangezien zij voor de volle kerk een speech over Sailing Kids heeft gehouden. Wij zijn bere trots op haar!

Dank aan de Fifty-One Club Westkust en aan Femke en Ann van Oycke voor dit mooie evenement!

Bijna 30.000 euro Voor Sailing Kids!

cheque bios1We zijn dubbel blij gemaakt doordat de organisatie van de Drive In Bios Schiedam een cheque aan ons overhandigde van bijna
€ 20.000,-!! Daarnaast kregen wij nog een extra cheque van € 10.000,- Dit bedrag is voortgekomen uit bemiddeling van de Ladies met een fonds wat niet nader genoemd kan worden. Beide acties zijn tot stand gekomen door de Ladies van de Ladies Circle en de Heren van Ronde Tafel 46 Schiedam. Supertrots zijn wij op dit fantastische resultaat! Hiermee kan Sailing Kids maar liefst drie zeilweken organiseren voor gezinnen met chronisch en/of ernstig zieke kinderen.
Met dank aan de Sponsors: McDonald's Rotterdam Spaanse Polder NOLET'S Finest Gins S'DAM'esens design Facilicom Tak Invest Vink en Evag Roadrunner Koeriers Harry Hersbach Tools BV Mil Inspection Services Osprey EuropeHuisman Equipment Mercator-DaFruit Avezaat Staal IMTRANS B.V.Smile Licht En Geluid Utrecht BV Nard Kreber LVH Advocaten Fantastiko.nl - avontuurlijkzeilen.nl DA+Mooi van Saskia De Beurs eten & drinken HairImpressions Vockestaert Schaapskudde WILSO mannenmode Stedelijk Museum Schiedam Hosman Vins Lucas Drinkwinkel Personelity Fashion&Lifestyle RotjeknorknallenSchiedamsche Vrouwen Villa Zebra De Stokerij Alma BoerlandEuroscoop Schiedam JaWa Sport Theater aan de Schie LC04 Ronde Tafel 46

 

Sailing Kids & VOKK Dame Charity Award 2017!

Dame Charity Award 2017Vandaag in de Rai de Dame Charity Award 2017 in ontvangst mogen nemen samen met de VOKK (vereniging ouders kinderen met kanker)
Een fantastisch geldbedrag van €18.400,- wat we kunnen besteden aan de jongerentochten voor kinderen met kanker.

Met Maik Koster (voorzitter SSK) en Marielle Horst-Phessas (VOKK) uit handen van Sarah Westdijk (Rai/Metz Trade) 
Met speciale dank aan de indieners van de aanvraag; Eline Groot, Jaap den Hartogh en Theo Bakker.
Credits film; Thomas de Groot (montage), Christiaan Vermaas (voice over) Ludo Kwak (design)
Dank aan alle deelnemers aan de MetsTrade beurs die dit mogelijk hebben gemaakt.

Help mee met de Specsavers Steunt Actie!

Stichting Sailing Kids doet mee met #stichtingspecsaverssteunt!

Stemmen kan vanaf 23 november en zorgt voor een jaar lang donaties!

Sailing Kids doet mee met de goede doelen actie van specsavers in Zuid Holland. 
Doen jullie mee en stemmen jullie op ons? Zo kunnen wij weer bouwen aan een extra tocht voor 2018!

Zoek op: stichtingspecsaverssteunt en ga naar Zuid-Holland - Vlaardingen.

 

 

Rammelbakken Reis 2017 schenkt 2077,85

rammelbakkenWe stonden dit jaar weer op de Furieade in Maasluis met de Sailing Kids bus en werden daar verrast door de mannen van de Rammelbakken reis; Matthijs de Vries, Leon en Kees van Zomeren met een prachtige cheque van € 2077,85, de opbrengst van hun sponsoractie voor Sailing Kids! Bedankt alle gulle gevers en de organisatie van de Furieade in de persoon van Wim en Lisette van Baalen.

Sailing Kids bedankt Buurt Witterbrug

Assen2017Mooi bericht uit het hoge noorden: Buurt Witterbrug uit Assen houdt elk jaar een rommelmarkt speciaal voor Sailing Kids.
Dit jaar alweer voor de 5e keer op rij. Onze voorzitter Maik Koster en de coördinator voor de vrijwilligers, Claudia Koppers, namen dan ook met veel plezier een prachtige cheque van € 2100,- in ontvangst uit handen van Kor Gils, namens de Buurt Witterbrug uit Assen! Bijzondere dank aan alle buurtbewoners en vrijwilligers die dit mogelijk maken.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws