Rammelbakken Reis 2017 schenkt 2077,85

rammelbakkenWe stonden dit jaar weer op de Furieade in Maasluis met de Sailing Kids bus en werden daar verrast door de mannen van de Rammelbakken reis; Matthijs de Vries, Leon en Kees van Zomeren met een prachtige cheque van € 2077,85, de opbrengst van hun sponsoractie voor Sailing Kids! Bedankt alle gulle gevers en de organisatie van de Furieade in de persoon van Wim en Lisette van Baalen.

Sailing Kids bedankt Buurt Witterbrug

Assen2017Mooi bericht uit het hoge noorden: Buurt Witterbrug uit Assen houdt elk jaar een rommelmarkt speciaal voor Sailing Kids.
Dit jaar alweer voor de 5e keer op rij. Onze voorzitter Maik Koster en de coördinator voor de vrijwilligers, Claudia Koppers, namen dan ook met veel plezier een prachtige cheque van € 2100,- in ontvangst uit handen van Kor Gils, namens de Buurt Witterbrug uit Assen! Bijzondere dank aan alle buurtbewoners en vrijwilligers die dit mogelijk maken.

Burgemeester Aboutaleb support Drive-in bioscoop

Burg Aboutaleb support SKDit is toch wel weer geweldig van 'onze' Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam! Hij steunt de drive-in biscoop actie van harte. “Als lid van de commissie van aanbeveling van Stichting Sailing Kids weet ik hoe waardevol het werk van Sailing Kids is. Varen op het IJsselmeer en de Waddenzee is al een belevenis op zich. Maar de ontmoeting met lotgenoten, lief en leed te delen, dat blijkt keer op keer onbetaalbaar te zijn." Jij steunt Sailing Kids toch ook? Koop je tickets via www.driveinbiosschiedam.nl

Met dank aan RTV Rijnmond voor het artikel!

DRIVE-IN Bioscoop voor Sailing Kids!

Drive-inDRIVE-IN BIOSCOOP VOOR SAILING KIDS!
In je eigen auto samen met je lief, vriend(in) en/of (klein)kinderen onder het genot van een Big Mac genieten van een film op groot scherm! En gelijk een mooie kans voor een leuke reünie met alle Sailing Kids deelnemers?
Daarom organiseren de Ladies’ Circle en de Ronde Tafel Schiedam op 27 en 28 oktober samen een unieke Drive In Bios op het terrein van de Nolet Distillery aan de buitenhavenweg in Schiedam.
De opbrengst gaat naar Sailing Kids! Je kunt kiezen uit de volgende gave films: 
Vrijdag 27 oktober:
18.30 uur - De Grote Vriendelijke Reus (GVR)
21.30 uur - Silver Linings Playbook
Zaterdag 28 oktober:
18.30 uur - Verschrikkelijke Ikke 1
21.30 uur - Drive
LET OP! De Tickets zijn INCLUSIEF Big Mac, 6 kip nuggets met twee sausjes, medium friet met frietsaus en een flesje water!
Jij komt toch ook? Koop je tickets op
www.driveinbiosschiedam.nl

DeltaPort donatiefonds sponsor Sailing Kids!

groep 2e gezinstocht 2017
De 2e gezinstocht van 31 juli t/m 5 augustus was ook weer een bijzondere belevenis. Het was een stormachtige week met (te) veel wind af en toe, waardoor een bezoek aan de haven van Rotterdam uiteindelijk niet doorging. Maar dat was verder geen belemmering om er een prachtige week van te maken; Woensdag waren we druk met de verovering van een onbewoond eiland met wilde pony's, geen ontvangst voor de smartphones, dus gingen we back to basic; 
Krabben vangen met touwtjes en een kampvuur maken met je blote handen en wilde pony's om ons heen, hebben we de hele dag lekker buiten genoten, gevoetbald en afgesloten met het traditionele captains dinner en het foute gala met als kers op de taart karaoke en de viering van de verjaardag van moeder Jessyca!
Donderdag niet kunnen zeilen vanwege veel te harde wind, zijn we uiteindelijk beland in een subtropisch waterparadijs. De ouders werden betoverd door deze paradijselijke wereld en we aten met elkaar hier nog een lekker mosseltje na! Vol goede moed om de puzzel op te lossen, gingen de kinderen terug naar het schip, en plots was daar Nemo met zijn oranje leeuwinnen. Verzadigd en voldaan van de ijzerkoekjes gebakken door de chef en zijn kookmaatjes was er weer een fabeltastische avond voorbij! De nacht was er een met sterke verhalen om nooit te vergeten. Vrijdag deden we er nog een schepje bovenop met een spetterend einde waarin we allen de stoute schoenen aantrokken op de bonte avond! Deze tocht is mede mogelijk gemaakt door een donatie van het DeltaPort Donatiefonds!

Donatie Boxen door Linum Europe BV!

Boxen2Vandaag kregen we een hele pallet nieuwe opberg boxen binnen, die ons geschonken zijn door de Firma Linum Europe BV.
Daar zijn we erg blij mee, omdat we nu makkelijker de spullen voor de schepen kunnen vervoeren en indelen, zodat het bevoorraden weer een stukje makkelijker gaat. Speciale dank aan Leonie Ooms van Linum en onze coördinator sponsoring Rob van den Heuvel. Top aktie! 


U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws