Week van de Watersport en Hiswa

Vooraankondiging: Met enige trots kunnen wij melden dat wij zijn uitgekozen als goed doel bij De week van de watersport. De week van de watersport is van 14 april t/m 21 april. De kick-off vindt plaats op de aanstaande Hiswa van 5 maart t/m 9 maart.

Week van de watersportHiswa

Inspirerende Ambassadeursdag!

bladt charity

Op 22 februari heeft Sailing Kids haar eerste echte Ambassadeursdag gehouden. Uit het hele land waren de ambassadeurs vertegenwoordigd. Na een korte introductie van de nieuwe bestuursleden is er een algemene brainstorm ronde gehouden om te inventariseren wat er voor ideeën leven en hoe we die het komende seizoen kunnen omzetten in leuke projecten om zo de naamsbekendheid van Sailing Kids te vergroten en zo meer donateurs voor de stichting te interesseren en ons ook willen helpen met het verwezenlijken van ons doel: Het realiseren van gratis zeilvakanties voor chronisch zieke kinderen.

Hierbij het overzicht van de huidige ambassadeurs per 01-03-2014. Op de kaart zijn nog een paar provincies niet- of onder vertegenwoordigd. Wil je je ook graag inzetten voor Sailing Kids als Ambassadeur, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je motivatie aan de voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mooi bedrag opgehaald door Teus de Jong

cheque TeusSailing Kids vrijwilliger Teus de Jong heeft een mooi bedrag bij elkaar gebracht door een lezing te houden na de kerkdienst in de Diaconie Protestantse Wijkgemeente Maarssen-Dorp. Hierdoor heeft Sailing Kids een prachtige cheque van € 500.- in ontvangst mogen nemen. Geweldig gedaan Teus!

 

Stem op onze vrienden van LNT!

LNT CarnavalsvereinStem ook even via de link hieronder van onze carnavalsvrienden het "LNT - Lustiges Närrisches Treiben" van JENA uit Duitsland! Zij organiseren èn realiseren ook elk jaar een Duitse Sailing Kids tocht, dus zij verdienen nu ook onze steun! Stemmen kost niets, is zo gepiept, en je doet hen er een groot plezier mee! Bedankt alvast, ook namens LNT! http://www.tlz-karnevalsverein.de/profile/lnt-e-v/

Nieuwsbrief nr. 1 Januari 2014

Nieuwsbrief januari 2014

Het eerste nummer van de Sailing Kids Nieuwsbrief voor 2014 is beschikbaar! Als je ons wilt helpen, stuur de nieuwsbrief (of de link) dan door naar vrienden en bekenden, dat waarderen we zeer.
Het is de bedoeling om de Nieuwsbrief eens per 2 maanden te laten verschijnen (6x per jaar)
In - en uitschrijven kan door middel van de links onderaan in de Nieuwsbrief, of via het Nieuwsbrief-menu aan de zijkant van de website.

Hieronder de directe link naar de nieuwsbrief om te kopieëren en door te sturen;

http://eepurl.com/L2wq9

Veel plezier met lezen!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Sailing Kids Nieuwsbrief!

Neem een gratis abonnement op de Sailing Kids Nieuwsbrief! Een abonnement verplicht je tot niets en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de leuke activiteiten die de stichting Sailing Kids elk jaar organiseert.
Je ontvangt de Sailing Kids nieuwsbrief max. 6x per jaar (1 x per 2 maanden) In- en uitschrijven van de nieuwsbrief kan altijd via de links die onderaan elke nieuwsbrief te vinden zijn.

Inschrijven kun je ook via de link hier doen. We zouden het jammer vinden, maar uitschrijven kun je via de link hier doen.

Of vul het inschrijf-formulier hieronder direct in; 

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief

* verplichte velden
Ik meld mij aan als
Email Format

Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Powered by MailChimp

 
U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws