Broekpolderregatta 21 juni 2014!

Sailing Kids is dit jaar het goede doel van de Vlaardingse Broekpolderregatta op zaterdag 21 juni!!
We doen uiteraard ook zelf mee met een team, dus we kunnen nog wel wat supporters gebruiken1
Er zijn nog een aantal schepen beschikbaar. Schrijf je nu in met familie, bedrijfs of vrienden team en mis dit unieke evenement niet!
Ga naarhttp://broekpolderregatta.nl/inschrijven/ en meld je aan zolang het nog kan!

Live4Life levert ruim € 6200,- op!

Benefietconcert Live4Life levert ruim 6200 euro op!

live4life3

HARLINGEN - Het benefietconcert Live4Life dat op vrijdag 27 juni jl. plaatsvond, heeft € 6291,- opgebracht. De opbrengst is dit jaar bestemd voor de Stichting Sailing Kids!

Rond de 1800 bezoekers waren aanwezig bij het concert op het Havenplein in Harlingen. Bij het concert was een verloting en veiling, waarbij notaris Henk Jan Hettema als veilingmeester fungeerde. Het smoeke Havenplein, bevlogen musici en artiesten, aanstormend talent, het enthousiasme van de organisatie en de vrijwilligers, maakten het evenement tot een daverend succes.

Sponsors en iedereen die dit evenement tot een daverend succes hebben gemaakt: BEDANKT!

Sponsors Live4Life 2014;
Meromar Seafoods BV - Gemeente Harlingen - Robert vd Zee Kokkelvisserij - BDS Harlingen - Autodemontage P. Poelstra - Kapitein Kokkel - Nesta Shipping - BENG Evenementen - Harlinger Poffertjeskraam - Visie Events - Groothandel Bergsma - Drillquest - KTF Kraanbedrijf - Harlingenboeit.nl - Dio Jurien - Faber Tassen Lederwaren - Hotel Zeezicht - Bouwsupport Hopma - Expert - Visual Reklame - Café ‘t Noorderke - Sake Store Harlingen - Café De Lichtboei - Smaragd Security BV - Sijperda Verhuur - Mechanisatie vd Laan - EP Mensonides - Hoveniersbedrijf Bruin - Tattooshop Harlingen - De Vries Robo Gas Midlum. H.O.F. Keijser - Bouwbedrijf T.J. Epema - Intertoys - Restaurant 't Havenmantsje - Oliehandel Klaas de Boer - Bloemsierkunst Roos - Four Seasons - Restaurant & Wijnbar Ons... - Salon Parfumerie Rona - Koopplein Harlingen - Harlinger Aardewerk & Tegelfabriek - Pand 65 & Sjiek - Copini - Zensa Moda – Bruna – Groenlandsvaarder – Basta – Fifty Six - Homminga's Fijne Winkeltje - Eetcafé Nooitgedagt - Galerie de Vis - De Klimop - Pizzeria Pompeï - Haarsalon Boonstra - ’t Winkeltje - No.18 - Vogelaar Audio - Pretty Woman - Restaurant Onder de Kelders - Piet Karsten - Bloemisterij van der Meer.

Sailing Kids op Cruise Event Rotterdam!

Sailing Kids geeft dit jaar ook acte de présence op het Cruise Event in de Cruise Terminal in Rotterdam, dat gehouden wordt van vrijdag 21 t/m maandag 23 maart. Kom ook gezellig langs in Rotterdam aanstaand weekend! Onze plek op de beurs wordt gesponsord door het Cruise Event, waarvoor onze dank! Ook presenteren we hier onze nieuwe beurswand, dus komt dat zien! Klik voor de informatie, adres en openingstijden op onderstaande afbeelding;

cruise eventlogo cruise event

Sail Kampen komt er aan!

Dekatel is jarig en trakteert!

Van 18 t/m 21 april wordt de jubileum editie van dit grootse zeilevenement gehouden in de haven van Kampen. Sailing Kids zal hierbij prominent aanwezig zijn. Dus noteer het in je agenda en kom gezellig langs! En goed nieuws voor de vrijwilligers: We houden dan ook het VRIJWILLIGERS WEEKEND! Er zijn optredens van Jan Smit, Jannes, De Dijk en nog vele andere artiesten.

Mocht je alvast de sfeer aan boord willen proeven, dan raden we je aan om De Vrijheid te bezoeken op Sail Kampen. Geniet van een recreatieve tocht van 1 uur. Deze tochten worden u aangeboden door onze sponsor Dekatel. Schrijf je nu alvast in via een mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘recreatietocht Sail Kampen’. Vergeet dan niet hierbij de dag en de tijd te vermelden waarop je mee wilt varen. Er is slechts beperkt plaats. Deelname op volgorde van binnenkomst. Consumpties aan boord zijn voor eigen rekening, wat ten goede komt aan de stichting. Kijk bij vaartochten 2014 voor de juiste data en tijden van deze tochten. 

 

Week van de Watersport en Hiswa

Vooraankondiging: Met enige trots kunnen wij melden dat wij zijn uitgekozen als goed doel bij De week van de watersport. De week van de watersport is van 14 april t/m 21 april. De kick-off vindt plaats op de aanstaande Hiswa van 5 maart t/m 9 maart.

Week van de watersportHiswa

Inspirerende Ambassadeursdag!

bladt charity

Op 22 februari heeft Sailing Kids haar eerste echte Ambassadeursdag gehouden. Uit het hele land waren de ambassadeurs vertegenwoordigd. Na een korte introductie van de nieuwe bestuursleden is er een algemene brainstorm ronde gehouden om te inventariseren wat er voor ideeën leven en hoe we die het komende seizoen kunnen omzetten in leuke projecten om zo de naamsbekendheid van Sailing Kids te vergroten en zo meer donateurs voor de stichting te interesseren en ons ook willen helpen met het verwezenlijken van ons doel: Het realiseren van gratis zeilvakanties voor chronisch zieke kinderen.

Hierbij het overzicht van de huidige ambassadeurs per 01-03-2014. Op de kaart zijn nog een paar provincies niet- of onder vertegenwoordigd. Wil je je ook graag inzetten voor Sailing Kids als Ambassadeur, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je motivatie aan de voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws