Mooi bedrag opgehaald door Teus de Jong

cheque TeusSailing Kids vrijwilliger Teus de Jong heeft een mooi bedrag bij elkaar gebracht door een lezing te houden na de kerkdienst in de Diaconie Protestantse Wijkgemeente Maarssen-Dorp. Hierdoor heeft Sailing Kids een prachtige cheque van € 500.- in ontvangst mogen nemen. Geweldig gedaan Teus!

 

Stem op onze vrienden van LNT!

LNT CarnavalsvereinStem ook even via de link hieronder van onze carnavalsvrienden het "LNT - Lustiges Närrisches Treiben" van JENA uit Duitsland! Zij organiseren èn realiseren ook elk jaar een Duitse Sailing Kids tocht, dus zij verdienen nu ook onze steun! Stemmen kost niets, is zo gepiept, en je doet hen er een groot plezier mee! Bedankt alvast, ook namens LNT! http://www.tlz-karnevalsverein.de/profile/lnt-e-v/

Nieuwsbrief nr. 1 Januari 2014

Nieuwsbrief januari 2014

Het eerste nummer van de Sailing Kids Nieuwsbrief voor 2014 is beschikbaar! Als je ons wilt helpen, stuur de nieuwsbrief (of de link) dan door naar vrienden en bekenden, dat waarderen we zeer.
Het is de bedoeling om de Nieuwsbrief eens per 2 maanden te laten verschijnen (6x per jaar)
In - en uitschrijven kan door middel van de links onderaan in de Nieuwsbrief, of via het Nieuwsbrief-menu aan de zijkant van de website.

Hieronder de directe link naar de nieuwsbrief om te kopieëren en door te sturen;

http://eepurl.com/L2wq9

Veel plezier met lezen!

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Sailing Kids Nieuwsbrief!

Neem een gratis abonnement op de Sailing Kids Nieuwsbrief! Een abonnement verplicht je tot niets en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de leuke activiteiten die de stichting Sailing Kids elk jaar organiseert.
Je ontvangt de Sailing Kids nieuwsbrief max. 6x per jaar (1 x per 2 maanden) In- en uitschrijven van de nieuwsbrief kan altijd via de links die onderaan elke nieuwsbrief te vinden zijn.

Inschrijven kun je ook via de link hier doen. We zouden het jammer vinden, maar uitschrijven kun je via de link hier doen.

Of vul het inschrijf-formulier hieronder direct in; 

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief

* verplichte velden
Ik meld mij aan als
Email Format

Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Powered by MailChimp

 

Gezond & Vaarspoedig 2014!

Kerstkaart 2013

Sailing Kids wenst iedereen Fijne Feestdagen een gezond & vaarspoedig 2014! 

Eindstand 3M Grote Gift Fonds

Eindstand

Eindstand 3m Fonds Grote Gift: We staan in de top Tien!
We deden dit jaar voor de eerste keer mee met de Grote Gift van het 3M Fonds, en we zijn helemaal niet ontevreden met onze 10e plek. Gezien de zware concurrentie geen geringe prestatie! We willen daarom iedereen hartelijk danken die zijn of haar stem op ons heeft uitgebracht. Tot volgend jaar - We'll be back!

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws