Gezond & Vaarspoedig 2014!

Kerstkaart 2013

Sailing Kids wenst iedereen Fijne Feestdagen een gezond & vaarspoedig 2014! 

Eindstand 3M Grote Gift Fonds

Eindstand

Eindstand 3m Fonds Grote Gift: We staan in de top Tien!
We deden dit jaar voor de eerste keer mee met de Grote Gift van het 3M Fonds, en we zijn helemaal niet ontevreden met onze 10e plek. Gezien de zware concurrentie geen geringe prestatie! We willen daarom iedereen hartelijk danken die zijn of haar stem op ons heeft uitgebracht. Tot volgend jaar - We'll be back!

Bezoek het Minifestival aan de Dijk en steun ons!

Bezoek ook het Minifestival aan de Dijk! Beleef en proef de kunst op 28 september vanaf 13 uur.
Theater, film, poëzie en muziek op het landgoed van Paul Casteleijn Hoveniers, Noldijk 126, Barendrecht.
Hierbij een videoverslag van het festival in 2012;


De opbrengst van het festival gaat naar Sailing Kids!
Deel & like de pagina van het minifestival op Facebook!

Zomerterras èn Stoneskimming - We zijn er bij!

 stoneskimming 2013zomerterras

Zet deze datums alvast in je agenda: vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus a.s. Dan wordt weer het jaarlijkse European Championship Stoneskimming (steentjes keilen) gehouden en dit keer dus tijdens het Zomerterras in stadspark 't Hof in het centrum van Vlaardingen. Dat beloven een paar gezellige dagen te worden! We zoeken nog vrijwilligers om Sailing Kids te promoten tijdens dit evenement. Dus meld je nu alvast aan via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. "Stoneskimming"
Fun, sportiviteit, saamhorigheid en duurzaamheid staan bij dit evenement centraal.
Meer info; http://www.stoneskimmingvlaardingen.nl/ en http://zomerterras.nl/

De organisatie is in handen van Op Koers! Organisatiewerk en de baten van het Stoneskimming gaan naar de Stichting Sailing Kids!

NRC Charity Awards - Stem op ons!

nrccharityawards

We doen mee met de NRC Charity Awards 2013. Het NRC stelt advertentieruimte ter beschikking voor het winnende goede doel. Speciaal hiervoor hebben we een advertentie gemaakt. Deze staat nu op de NRC Charity Awards website en er kan dus op gestemd worden. Hoe meer stemmen we  weten te verzamelen, des te groter de kans dat onze advertentie ook werkelijk geplaatst gaat worden. Dus help ons en stem op de advertentie!! Hier is de directe LINK om op ons te stemmen.

Verslag bikkeltocht 2013!

Bikkelvlag

Maandag 17 juni was het weer zover de bikkeltocht 2013 voer uit voor een zeilvakantie op het IJsselmeer met als afsluiting een tocht naar den Helder. Genieten van het zeilen op de Vrijheid, het vinden van steun en herkenning bij elkaar en het opdoen van nieuwe energie door een groep bikkels. Er zijn een vlag en gedichten gemaakt, mooie verhalen geschreven en niet te vergeten een eigen bikkellied gecomponeerd. Lees de verhalen en bekijk de foto's en geniet mee van deze bijzondere reis.

 

Het bestuur van de stichting Sailing Kids wil hierbij dan ook graag alle vrijwilligers, sponsors en donateurs bedanken die deze week ook dit jaar weer mogelijk gemaakt hebben!

 

Lees hier verder!

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws