Sailing Kids is volop in Beweging!

Nieuwsflits

De Stichting is op dit moment volop in beweging, er gebeurt van alles!

Allereerst is er natuurlijk de verkiezing voor de Kroonappels op 18 april, wat al heel spannend is.

Daarnaast hebben we ook te horen gekregen dat we mee mogen varen op het IJ met de Koningsvaart op 30 april tijdens de inhuldiging van Koning Willem Alexander en Maxima!

Ook zijn wij nu ook aangesloten bij geef gratis (www.geefgratis.nl) zodat onze online mogelijkheden een stuk zijn uitgebreid. Bekijk de Online Donatie module in het rechter menu maar eens!

Speciaal voor mensen die graag een actie voor ons willen starten is er nu een speciale actiepagina beschikbaar. Erg leuk voor scholen, loopgroepen of voor individuele acties. Zo is een actie online te volgen en gaat een actie echt leven!

Kijk voor het starten van een actie op sailingkids.geef.nl

Samenwerking Rode Kruis en Sailing Kids

Het is leuk nieuws om te melden: De Stichting Sailing Kids organiseert dit jaar in samenwerking met het Rode Kruis Almere een extra zeilweek in de week van 22 t/m 28 oktober 2012. Deze samenwerking is onder andere tot stand gekomen door bemiddeling van Hans Korporaal van de Rotary in Almere en Jos Röselaers van RMC Consultancy. Wij kijken alvast uit naar deze speciale week!

SSK en Rode Kruis

Oorkonde Oranje Fonds

Oorkonde 2013

Deze fraaie oorkonde hebben we gekregen van het Oranje Fonds als winnaar van de gemeentelijke stemronde van de Kroonappels.

Nautische Partners!

Als topsponsors van de Stichting Sailing Kids is Naupar één van de steunpilaren van Sailing Kids. Het scheepsboekingskantoor met het hoofdkantoor in de haven van Lelystad heeft niet voor niets als slogan "Voor elke gelegenheid een passend schip" Directeur Pouwel Slurink steunt de Stichting Sailing Kids op verschillende manieren. Zowel financieel als met inzet van z'n uitgebreide netwerk draagt hij bij aan het goede doel dat de Stichting Sailing Kids vertegenwoordigd. De naam Naupar is een samentrekking van Nautische en Partners en als zodanig zien wij ook de samenwerking met dit bijzondere bedrijf.
Wij bevelen dan ook iedereen die een schip wil boeken van harte aan om eens een kijkje te nemen op de site van Naupar!

naupar logo

Naupar

Brief van de burgemeester!

watersjoelen2

Erg leuk, we hebben een brief van burgemeester B. Koelewijn van Kampen gehad om ons succes te wensen bij de jacht op de kroonappel. Een opsteker hoor!

 

Goed Nieuws! We zijn een ronde verder!

Goed nieuws! We zijn een ronde verder gekomen met ons initiatief in de categorie 'Helpende Hand' We krijgen veel leuke reacties binnen en dat geeft de burger moed!

Goed Nieuws!

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws