Oorkonde Oranje Fonds

Oorkonde 2013

Deze fraaie oorkonde hebben we gekregen van het Oranje Fonds als winnaar van de gemeentelijke stemronde van de Kroonappels.

Nautische Partners!

Als topsponsors van de Stichting Sailing Kids is Naupar één van de steunpilaren van Sailing Kids. Het scheepsboekingskantoor met het hoofdkantoor in de haven van Lelystad heeft niet voor niets als slogan "Voor elke gelegenheid een passend schip" Directeur Pouwel Slurink steunt de Stichting Sailing Kids op verschillende manieren. Zowel financieel als met inzet van z'n uitgebreide netwerk draagt hij bij aan het goede doel dat de Stichting Sailing Kids vertegenwoordigd. De naam Naupar is een samentrekking van Nautische en Partners en als zodanig zien wij ook de samenwerking met dit bijzondere bedrijf.
Wij bevelen dan ook iedereen die een schip wil boeken van harte aan om eens een kijkje te nemen op de site van Naupar!

naupar logo

Naupar

Brief van de burgemeester!

watersjoelen2

Erg leuk, we hebben een brief van burgemeester B. Koelewijn van Kampen gehad om ons succes te wensen bij de jacht op de kroonappel. Een opsteker hoor!

 

Goed Nieuws! We zijn een ronde verder!

Goed nieuws! We zijn een ronde verder gekomen met ons initiatief in de categorie 'Helpende Hand' We krijgen veel leuke reacties binnen en dat geeft de burger moed!

Goed Nieuws!

Bedankt voor het stemmen!

Iedereen die op ons heeft gestemd voor een kroonappel het afgelopen weekend, heel hartelijk dank! A.s. woensdag 20 maart wordt bekend gemaakt of we voldoende stemmen hebben verzameld om naar de volgende te ronde gaan, spannend! "Droom met ons mee en zet de Kroon op ons werk"

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws