Bedankt voor het stemmen!

Iedereen die op ons heeft gestemd voor een kroonappel het afgelopen weekend, heel hartelijk dank! A.s. woensdag 20 maart wordt bekend gemaakt of we voldoende stemmen hebben verzameld om naar de volgende te ronde gaan, spannend! "Droom met ons mee en zet de Kroon op ons werk"

Sailing Kids is kandidaat Oranje Fonds Kroonappels!

PERSBERICHTkroonappels logo

De Stichting Sailing Kids is kandidaat voor Oranje Fonds Kroonappels!

Kampen, woensdag 27 februari - Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Kroonappels. Er zijn drie categorieën: Jeugd, Buurt en Helpende Hand. De Stichting Sailing Kids doet mee aan deze grote landelijke actie in de categorie “Zorg” Vanaf nu is deze voordracht te bekijken op www.kroonappels.nl onder gemeente Kampen. In het stemweekend van 15, 16 en 17 maart kan iedereen uit deze gemeente hierop stemmen en zo het beschermpaar van het Oranje Fonds de weg wijzen naar de mooiste sociale initiatieven. De initiatieven met de meeste stemmen in de gemeente gaan door naar de volgende ronde.

Lees meer:

Nieuwsbrief januari 2013 is uit!

De eerste nieuwsbrief van 2013 is voltooid en onderweg naar alle deelnemers, sponsors, vrijwilligers en donateurs. Lees hier de nieuwsbrief nr. 1 van januari 2013 online!

Nieuwsbrief jan. 2013

Vrijwilligers gezocht voor Beurs 'Boot Holland'

cheque

Een bruisend seizoen begint op Boot Holland!

Boot Holland mag zich zo onderhand wel de belangrijkste Nederlandse beurs noemen aan het begin van het nieuwe vaarseizoen. Steeds meer werven en producenten kiezen voor deze beurs om hun primeurs te presenteren. Op de afgelopen editie in februari waren er dan ook maar liefst 70 wereldprimeurs te zien.
De 23ste editie van Boot Holland is van 8 t/m 13 februari 2013.

Voor het bemannen van de stand zoekt de Stichting Sailing Kids nog vrijwilligers die ons willen helpen om deze beurs tot een succes te maken. Heb je tijd en zin, schrijf dan even een mailtje naar Nico de Jong, Hij is de coördinator voor deze beurs.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws