Extra Gezinstocht Beschikbaar!

Fullspeed

 

Wegens grote belangstelling vanuit Nederland is er een extra gezinstocht beschikbaar in de week van 23 juli t/m 28 juli 2012. Dus geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog enkele plaatsen vrij in Sophia-week!

Luchtfoto


Beste deelnemers, er is nog een unieke kans voor jongeren van 14 t/m 18 jaar om mee te zeilen met ons vlaggenschip de Vrijheid.

In de week van 29 mei t/m 2 juni zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar.

Geef je zo snel mogelijk op bij Sarita van den Berg, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg de Vrijheid via GPS online!

Luchtfoto


Volg de Vrijheid via GPS online! Via deze link kom je op de site van Marine Traffic. Hier kun je alle schepen die zijn uitgerust met een AIS ontvanger live volgen via satelliet en internet.

In het menu links vul je bij schip de naam Vrijheid in, je krijgt dan diverse schepen te zien die de naam Vrijheid hebben. Maar je moet diegene hebben die is aangewezen als passagiersschip (NL). Aanklikken en druk op enter, de kaart zal je de actuele positie en gegevens als snelheid en koers tonen! Mooi toch?

Sailing Kids op de HISWA - verslag

Hiswa

Ook dit jaar was Sailing Kids weer present op de Hiswa om ons verhaal te vertellen en iedereen de gelegenheid te geven kennis te maken met de stichting en haar medewerkers. Het leek dit jaar wat rustiger dan voorgaande jaren op de Hiswa, wellicht dat de economische tegenwind daarin een rol heeft gespeeld. Ondanks dat waren er weer veel bijzondere en leuke activiteiten te zien èn te doen op deze beurs. De Stichting Sailing Kids kijkt in elk geval terug op een geslaagd evenement dankzij de goede samenwerking en inzet van onze toegewijde vrijwilligers (Nico!) en de warme belangstelling van de diverse bezoekers voor onze stand.
Wij kijken in elk geval uit naar de Hiswa van volgend jaar en bedanken de organisatie van de Hiswa voor het belangeloos aan ons beschikbaar stellen van de standruimte.

meer foto's

Nieuw magazine: Het Groene Varen™

Nederland is een bijzonder magazine rijker. In februari komt namelijk het eerste nummer van Het Groene Varen™ uit. ‘Het Groene Varen™, is hét magazine over groen, duurzaam en maritieme technologie voor iedereen die geïnteresseerd is in groen, in duurzaam, in varen en/of een combinatie daarvan’; aldus oprichter en hoofdredacteur Rijk Ponte.

Met trots presenteren Ponte en zijn enthousiaste team vrijdagmiddag 10 februari 13:00, tijdens Boot Holland 2012 in het WTC Expo Leeuwarden, het eerste nummer.  Het Groene Varen™ is ontstaan uit Pontes behoefte aan meer diepgaande informatie over onderwerpen die met groene (maritieme) technologie en duurzaamheid te maken hebben. In de bestaande media vond Ponte niet wat hij zocht, dus besloot hij hier zelf voor te gaan zorgen.

Lees meer:

Verslag Stormachtig Jubileumfeest!

Cheque uitreiking

Het Jubileumfeest van Sailing Kids is stormachtig verlopen, maar was erg geslaagd dankzij de goede opkomst van alle deelnemers, vrijwilligers, donateurs en sponsors! Ondanks de weersomstandigheden heeft iedereen kunnen genieten van het bezoek aan het dolfinarium, de hapjes en drankjes en optredens van de artiesten met als klapstuk de dolfijnenshow
"de droomwens" Wat zijn het toch bijzondere dieren als je ze zo bezig ziet in interactie met de dolfijnentrainers.
Verrassend was ook het aanbieden van twee mooie cheques. De eerste door Fardy (en broer Bodhy), die geld heeft ingezameld door het verkopen van zelfgemaakte knutselcreaties en z'n oude speelgoed. Hij heeft hiermee € 833,80 opgehaald wat een geweldige prestatie is - Hulde!.
En als tweede cheque het genereuze aanbod van € 6000,- door Patrick Janssen van de firma ThyssenKrupp Encasa BV voor een tweede traplift t.b.v. de Meridiaan. Speciale dank gaat uit naar de directie en het personeel van het Dolfinarium, zonder wie deze dag niet mogelijk was geweest.
Er is een fotosite geopend waar je de foto's van deze dag kunt bekijken. Er staan nu meer dan 500 foto's op! >BEKIJK DE FOTOS HIER<

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws