Sailing Kids & Sail Den Helder 2013

sail den helder logoSail Den Helder 2013 - Sailing Kids is erbij! Dit geweldige maritieme evenement valt samen met de Marine dagen 2013 en zorgt voor kades vol Tall ships en moderne marine schepen. De Sail Den Helder word gehouden op 20, 21, 22, en 23 juni 2013 dus maak op deze dagen een plaatsje vrij in je agenda! Waan je in de gouden eeuw van de grote zeilschepen en geniet van het prachtige uitzicht wat deze windjammers zullen bieden. Sailing Kids zal met De Vrijheid in de haven van Den Helder liggen en natuurlijk is er dan ook plaats voor deelnemers aan Sailing Kids.
Hou onze website, facebook en twitter in de gaten voor nieuws over dit unieke evenement!

Feel Good Evenement Groot Succes!

watersjoelen2

Het allereerste Europese Kampioenschap Stoneskimming is een feit en we zijn trots dat we erbij waren en een onderdeel mochten vormen van de organisatie! Dit ludieke evenement kan uitgroeien tot een jaarlijkse happening die mensen internationaal bij elkaar brengt in een gezellige en ontspannen sfeer voor jong & oud. De diverse nationaliteiten (Schotten, Engelsen, Denen, Duitsers, Zwitsers, Portugezen, Belgen) waren het er ook over eens dat dit "feel good" sportevenement moet terugkeren in 2013. Graag willen we vanaf hier organisatiebureau "Op Koers" nogmaals bedanken voor hun inzet en professionele aanpak van dit unieke evenement.

Bekijk hier een fotoslideshow van deze dag.

Stone Skimming Brouwersdam 20 Oktober

Stoneskimming

Nog geen plannen voor de herfstvakantie?

Doe dan een gooi naar het Europees Kampioenschap Stone Skimming (Keilen) aan de Brouwersdam op 20 oktober
Wat is Stone Skimming? Heel simpel: het keilen met stenen over het water. Er zijn twee competities; Wie het verst kan keilen (stone skimming) en wie de steen het meest kan laten stuiten (stone skipping).
Dit belooft een ontzettend leuk en sportief evenement te worden, immers iedereen kan meedoen en het is fun! Helemaal mooi is het dat dit evenement ook een steentje bijdraagt aan Sailing Kids in de vorm van een stukje sponsoring. Hardstikke goed doel dus!

Volg Stone Skimming en like ze ook op hun Facebook pagina: HIER
Voor meer informatie kijk op de site van Stone Skimming HIER

Extra Gezinstocht Beschikbaar!

Fullspeed

 

Wegens grote belangstelling vanuit Nederland is er een extra gezinstocht beschikbaar in de week van 23 juli t/m 28 juli 2012. Dus geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog enkele plaatsen vrij in Sophia-week!

Luchtfoto


Beste deelnemers, er is nog een unieke kans voor jongeren van 14 t/m 18 jaar om mee te zeilen met ons vlaggenschip de Vrijheid.

In de week van 29 mei t/m 2 juni zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar.

Geef je zo snel mogelijk op bij Sarita van den Berg, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg de Vrijheid via GPS online!

Luchtfoto


Volg de Vrijheid via GPS online! Via deze link kom je op de site van Marine Traffic. Hier kun je alle schepen die zijn uitgerust met een AIS ontvanger live volgen via satelliet en internet.

In het menu links vul je bij schip de naam Vrijheid in, je krijgt dan diverse schepen te zien die de naam Vrijheid hebben. Maar je moet diegene hebben die is aangewezen als passagiersschip (NL). Aanklikken en druk op enter, de kaart zal je de actuele positie en gegevens als snelheid en koers tonen! Mooi toch?

U bevindt zich hier: Home Nieuws Nieuws