Rotary Bachem

Rotary Club Barchem sponsorde 5000,-

 

 

De Rotary club Barchem heeft de stichting sailing kids 5000,- euro geschonken. Het geld is opgehaald door middel van verkochte kerstkaarten.

 

Bedankt

vrijdag 10 december 2010

 

VakantieXperts Kampen

De medewerkers van VakantieXperts uit Kampen hebben 600,- ingezameld.
Hierdoor kunnen er weer meer gezinnen mee op vakantie.
 
Stichting Sailing kids wil jullie allemaal hartelijk danken hiervoor.
vrijdag 7 januari 2011
 

Flessenpost als Sponsoring

Er is flessenpost van Sailing Kids gevonden! Tijdens de laatste zeiltocht van 2010 hebben de familie's en vrijwilligers een fles gevuld met allemaal kleine verhaaltjes en wensen van kinderen die mee waren op de tocht. Deze is vervolgens in het water gegooid en opgemerkt door oplettende kijkster Nicole Blaauw.

Nicole liet weten dat zij de rijkelijk gevulde fles bij het flevostrand in Biddinghuizen met een lange stok uit het water heeft gevist en dat zij de post aandachtig heeft gelezen.

Vervolgens heeft zij 100 euro overgemaakt naar Sailing Kids en zichzelf als gelukkige vindster bekend gemaakt bij de stichting. Daarvoor willen wij haar erg bedanken!
Met onder andere deze bijdrage kunnen wij ook dit jaar weer zeilvakanties voor ernstig chronisch zieke kinderen en hun familie organiseren.

Het prachtige 'flessenpost-verhaal' zal doorverteld worden, wat ongetwijfeld andere deelnemers aanzet tot het sturen van meer flessenpost.
Nicole; hopelijk zijn er dan even aardige vinders zoals jij!

Schuimkoppenrace 26/27 mrt 2011

UITNODIGING "Schuimkoppenrace" 26 en 27 maart 2011

Beste Sailing Kids relatie,

 

"De zeilen staan strak, buiswater striemt over het voordek, verbeten gezichten loeren op de directe concurrent: alles hangt nu af van het succesvol verlopen van de volgende overstag... staat iedereen op scherp?"

 

Het vaarseizoen staat weer voor de deur en start met een bijzonder zeilspektakel. Op het Ketel- en IJsselmeer wordt vanuit Hanzestad Kampen de "Schuimkoppenrace" gehouden. Een spannend duel tussen stoere bruine vloot schepen. Met recht is dit de meest spannende en gezelligste zeilrace op de Hollandse wateren.

 

 

Sailing Kids wil u in de gelegenheid stellen om     mee te varen met deze race. Met het schip "De Meridiaan" neemt Sailing Kids deel aan de wedstrijden. De wedstrijden bestaan naast de race uit extra onderdelen zoals een man-over-boord manoeuvre, de ankerstart en de snelste tijd waarin het zeil wordt gezet.

 

Met uw deelname bent u verzekerd van een fantastische ervaring die u nog lang kunt koesteren. Zodra u aan boord stapt, bent u los van de dagelijkse drukte en heeft u de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer te genieten, te netwerken en of mee te helpen met het hijsen van de zeilen. Beneden deks kunt u genieten van alle faciliteiten in de kombuis. Naast alle voordelen steunt u tegelijkertijd de Stichting en maakt u het mogelijk dat weer een aantal ernstig zieke kinderen met hun familie een onvergetelijke vakantie beleeft.

 

De Schuimkoppenrace vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 maart a.s. Sailing Kids biedt u de mogelijkheid om met 2 personen voor 500 Euro per dag deel te nemen en daarmee de Stichting te steunen. Met minimaal 4 en maximaal 25 deelnemers kan vanuit de vertrekhaven Kampen worden uitgevaren.

 

Beleef het mee met Sailing Kids en meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

 

Vanzelfsprekend kunt u voor meer informatie altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

Kunst als sponsoring

In Goud, Wierook en Mirre volgen we dit jaar 4 kunstenaars die ieder een speciaal kunstwerk gaan maken voor een goed doel dat zij een warm hart toedragen.
Zij kiezen dit project om iets terug te geven aan mensen die belangeloos hun tijd geven aan hun medemens. In elke aflevering volgt Ds. Arie v.d. Veer de kunstenaar in dit proces en zien we de onthulling van het kunstwerk. Vandaag is dat Mijpe, die een prachtig schilderij gaat maken voor Stichting Sailing Kids

21 December om 19:55 op Nederland 2 komt Stichting Sailing kids op de televisie.

Kiwanis Club Doetichem - De Graafschap

Sponsort 12.500,-

Eerder deze week vond er een presentatieavond plaats bij de Kiwanisclub te Doetinchem. Daar ontving de stichting een groot cadeau van Kiwanis Club Doetinchem-De Graafschap; zij doneerden namelijk een cheque ter waarde van maar liefst 12.500,- !
U begrijpt wel dat wij ongelofelijk blij zijn om dit geldbedrag in ontvangst te mogen nemen. Wij willen Kiwanis Club Doetinchem-De Graafschap hier dan ook ontzettend voor bedanken!

Subcategorieën

  • Sponsorloop

    Alle informatie betreffende het Sponsorloop project 2011

U bevindt zich hier: Home Ik word Sponsor!