Sailing Kids ontvangt DAME Award 2011

Dame Award

Stichting Sailing Kids (SK) – een stichting uit Nederland die vaar-vakanties organiseert voor ernstig zieke kinderen en hun gezinsleden – ontvangt de DAME (Design Award METS) donatie 2011. Het goede doel is door het METS Tentoonstellings Comité gekozen uit de zeven aanvragen die binnenkwamen na de oproep tot aanmelding.

De DAME donatie, die bestaat uit het totaalbedrag aan inschrijfgelden voor de zeer gewilde DAME prijs voor innovatief ontworpen scheepsuitrusting en -toebehoren, wordt gebruikt voor de (gedeeltelijke) financiering van zeiltochten voor kinderen en hun gezinsleden en de vakanties voor jongeren.

 

Lees meer:

Firma Neptune levert matrassen af!

Logo Neptune

 

Afgelopen vrijdag 16 maart heeft de Firma Neptune de 32 gloednieuwe matrassen afgeleverd voor in de slaaphutten op onze driemaster De Vrijheid. Dit is voor Sailing Kids een bijzonder welkom geschenk waardoor de deelnemers en vrijwilligers een gezonde en vooral comfortabele nachtrust aan boord tegemoet kunnen zien! Deze matrassen zijn door Neptune geschonken. Het personeel van het bedrijf heeft vrije dagen opgeofferd om dit mede mogelijk te maken. Applaus voor deze bijzondere prestatie!

De Firma Neptune is gespecialiseerd in het vervaardigen van matrassen en bootkussens inclusief de bijbehorende lattenbodems en scheepsstoffering en levert exclusief nautisch slaapcomfort op maat. Het zeer complete leveringsprogramma staat daarbij ook garant voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Tim, Bettine en Arne halen geld op voor Sailing Kids

overhandiging


De leerlingen Tim, Bettine en Arne van C.B.S. De Rank in Meerkerk hebben tijdens de kerstviering een powerpoint presentatie gehouden in de kerk. Na de kerstcollectie bleek de opbrengst voor Sailing Kids €426,20 te zijn! De drie kanjers hebben op 3 januari dit mooie bedrag overhandigd aan boord van de Vrijheid. Na een hapje en een drankje kregen zij nog een rondleiding van schipper Ruud en konden er foto's gemaakt worden op de Meridiaan en de Vrijheid.
Bedankt voor jullie mooie prestatie!

Beurs Boot Holland Groot succes!

Boot Holland

 

Van 10 t/m 15 januari stonden we op de Beurs Boot Holland met onze Sailing Kids stand wat weer veel waardevolle contacten heeft opgeleverd.
Namens Sailing Kids aanwezig waren Herma en Geert Heidema, Elien Groot, Tiny van Kooten, Bert Jongepier, Yvette, Laureen en natuurlijk onze eigen schipper Nico die de organisatie op zich had genomen - Hulde!
Speciale dank gaat uit naar Pieter Fokkema voor de gratis stand, Nautic Centrum Heech voor de balie en de firma Vripack voor de poster en banner.
Super mensen!

Sailing Kids in control met SG|treasury

SG_logo

Stichting Sailing Kids vaart gecontroleerde koers met SG|treasury
Begin november 2011 heeft Sailing Kids SG|treasury in gebruik genomen. Wat is SG|treasury? Dit is software waarmee je een (financieel) liquiditeitsproces kunt bewaken, met andere woorden hiermee worden de financiën van de Stichting Sailing Kids op een professionele manier geregeld. Dankzij het feit dat onze penningmeester Theo Bakker in het dagelijks leven verantwoordelijk is voor de treasurywerkzaamheden binnen de Gemeente Groningen en als zodanig dagelijks werkt met SG|treasury is het mogelijk geweest dat er een unieke samenwerking tot stand is gebracht tussen SG|automatisering en Sailing Kids. SG|automatisering stelt haar treasury software kostenloos beschikbaar aan Sailing Kids.
> Klik op het logo om het hele artikel te lezen <

Boek: De kinderen aan boord vaargids

 

Kinderen aan BoordHet boek De kinderen aan boord vaargids, is speciaal geschreven voor en door varende ouders. Het zit boordevol leuke verhalen, tips en adviezen voor het varen met kinderen en heeft een rustige, overzichtelijke opmaak. Een mooie bijkomstigheid is dat schrijfster Gemma Drohm 10% van de winst op het boek doneert aan de Stichting Sailing Kids, waarvan de eerste 400,- euro al binnen is, waarvoor onze hartelijke dank.
Wij willen dit boek dan ook van harte bij iedereen aanbevelen.

logo Kinderen aan Boord

Kijk hieronder verder voor foto's van de achterzijde en presentatie van het boek.

Lees meer:

Subcategorieën

  • Sponsorloop

    Alle informatie betreffende het Sponsorloop project 2011

U bevindt zich hier: Home Sponsors