Donaties en sponsoring

Sailingkids kan mede dank zij uw bijdragen de vaartochten organiseren.

Naast onze hoofdsponsor hebben we een aantal grote sponsoren en vele kleinere. Zij vormen de basis financiering voor de door ons georganiseerde vaartochten en andere activiteiten.

Vooral echter ook de vele donateurs worden door de Sailing Kids organisatie hoog gewaardeerd. Deze bijdragen per maand/kwartaal of per jaar geven vooral bij grote aantallen een solide grondvest voor onze begroting. Voor u misschien een klein bedrag voor ons echter een zeer welkome bijdrage. Speciaal voor dit doel hebben we een donatiepagina gemaakt. (klik)

Rechtstreeks naar het rekeningnummer van Sailing Kids kan natuurlijk ook. Voor nadere informatie over uw bijdrage kunt u altijd contact op nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon (op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend)

Cheque t.g.v. 35 jaar WSV Almere Haven

cheque

Sailing Kids heeft een cheque van 750 Euro in ontvangst mogen nemen ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van de Watersport Vereniging Almere Haven.
Wij waarderen dit zeer en bedanken iedereen die hier aan heeft bijgedragen.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de  initiatiefnemer, havenmeester Lesley Anema en naar de organisator Jan van Dorp.
 
Hartelijk dank namens Sailing Kids!

Donatie Inner Wheel Bodegraven

Wensink


Op woensdag 12 september zijn we gastvrij ontvangen in Bodegraven bij de dames van "Inner Wheel". Zij hadden dit jaar de Stichting Sailing Kids als goed doel uitgekozen en met heel veel inzet van alle leden en allerlei activiteiten een mooi bedrag bij elkaar weten te brengen. Na een presentatie over de Stichting Sailing Kids door onze voorzitster Annelies Blom, mocht zij een cheque in ontvangst nemen van € 2100,- uit handen van mevr. Marianne Roelofs. Namens alle deelnemers, vrijwilligers en het bestuur hartelijk bedankt!

Donatie Wensink Charity Fund

Wensink

Stichting Sailing Kids in Kampen heeft afgelopen dinsdag een cheque ter waarde van € 2.500,- ontvangen uit het Wensink Charity Fund. Directielid Gert van Kooy overhandigde de cheque op de vestiging van Wensink in Kampen. Het geld wordt gebruikt voor het organiseren van zeiltochten voor ernstig en chronisch zieke kinderen.

‘Dankzij de zeiltochten kunnen de kinderen even alles achter zich laten, letterlijk en figuurlijk’, vertelt Albertine Wierda van de stichting. ‘Het hele gezin mag mee, want de ziekte heeft ook invloed op hen.’

Foto: Directielid Gert van Kooy (links) overhandigt de cheque aan onze eigen Albertine Wierda van de Stichting Sailing Kids. Rechts Edward van ’t Hof, servicemanager van Wensink Kampen.

Wensink Charity Fund
Het Wensink Charity Fund is in december 2011 opgericht door de directie van Wensink. Het fonds sponsort projecten voor minderbedeelden die binnen het werkgebied van Wensink vallen. In 2012 kunnen vijftig goede doelen rekenen op een gemiddelde bijdrage van € 2.500,-.

Mooie Cheque van Ronde Tafel 27 Sneek

Cheque uitreiking

A Sailor’s Dream
Het Sneeker Nieuwjaarsgala 2012 met als thema "A Sailor's Dream" vond dit jaar plaats op 14 januari in een niet alledaagse locatie, namelijk de Martinikerk te Sneek. In deze bijzondere ambiance organiseerde de ronde tafel 27 uit Sneek een schitterend galadiner met daaraan verbonden een veiling. De opbrengst van deze veiling kwam geheel ten goede aan Sailing Kids, waardoor Sailing Kids een prachtige cheque van €15.000,- in ontvangst mocht nemen.

Lees meer:

Goede doelen project METZO College

Metzo College


Hieronder volgt een verslag van het school project wat het METZO College heeft uitgevoerd met als goed doel onze Stichting Sailing Kids. Een heel mooi voorbeeld hoe je als school zo'n project succesvol kunt opzetten.


De tweede klassen van Mavo afdeling van het Metzo College in Doetinchem zijn afgelopen maanden in de weer geweest met het project Goede Doelen. In samenwerking met Marja (vrijwilligster Sailing Kids), Henk en Jan van de Lions Club Doetinchem en de docenten Jeannette en Aloys is hiervoor een speciaal lessenpakket samengesteld.

Lees meer:

Subcategorieën

  • Sponsorloop

    Alle informatie betreffende het Sponsorloop project 2011

U bevindt zich hier: Home Sponsors